Zizzi – forårs “chic” til hverdag og fest

Denne weekend har virkelig budt på det lækreste vejr – høj sol fra en skyfri himmel, det har været fantastisk og man er bare NØDT TIL at komme ud og suge solen og den friske luft til sig.

Butikkerne bugner ligner nu af nye forårsvarer og det samme gælder Zizzi – jeg har sammensat nogle af mine favorit styles, både til hverdag og fest.

Jeg har i sidste uge bevæget mig udenfor min “comfortzone” og vovet mig til at stoppe blusen INDENI i et par bukser.. se billeder længere nede i indlægget og kom gerne med din ærlige mening 🙂

Det første sæt er til dig der skal ud og “male byen rød” – til dig der er kjolepige og gerne vil vise dine smukke kurver 🙂

 

Party outfit

 

 

“Den lille sorte” – kr. 599,95

Clutch i python – Calend Copenhagen – kr. 3.000,-

Smykker fra Sence Copenhagen

Sorte stiletter fra ASOS.com – kr. 265,85

 

Den næste collage er to sæt, tilføjet en ekstra sort habitjakke og en sort skjorte, jeg elsker at have forskellige styles, så jeg altid kan mixe og matche tøjet, alt efter hvad jeg skal. Som I kan se har jeg også valgt forskellige sko, sætter du et par neutrale sneakers til fx. dine jeans bliver det meget casualt. Har du mod på virkelig at “larme” skal du vove dig ud i et par knaldgule stiletter, det vil med garanti give dit look det lille extra..

 

Curvy spring

 

Ripped jeans – kr. 699,95

Blondebluse – kr. 399,95

Sort blazer – kr. 599,95

Sort/hvid skjorte – kr. 499,95

Grønne bukser (fåes også i sorte) – kr. 599,95

Alle sko er fra ASOS.com

 

IMG_2175

IMG_2164

IMG_2180

Som I kan se på billederne er jeg hoppet ud af min comfortzone og har stoppet min blondebluse NED i bukserne og stylet det med et råt nittebælte. Jeg kan godt lide at mixe de romantiske blonder med noget “rå” – det kan som her være et nittebælte og leopardstiletter, eller det kunne være en skindnederdel. Jeg føler mig godt tilpas og kan mærke jeg bliver nødt til også at eje bukserne i sort, de er så lækre i kvaliteten og har masser af stræk. Jeg er “normalt” en L og str. 50/52 i bukser, disse har jeg i str. 50. Habitjakken er også str. 50, den må ikke blive for stor, den giver mere “figur” når den sidder lidt til.

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments

Comments

comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *