Udenlandske designere

Når det kommer til plussize designere er der nogle rigtigt gode i udlandet – jeg vil gerne fremhæve nogle af mine yndlingsdesignere, den ene er Adam Brody, designer fra Schweiz, de andre er Anna Scholz og Doris Megger fra Tyskland.

adam-brody-zuerich-01
Adam Brody

Adam Brody er meget klassisk i sin stil, farverne er afdæmpet – her er der kræset for kvaliteten og han har lavet sin kollektion fra str. 42-52. Han er én af de få, som også har lavet en linje med nattøj eller hyggetøj om man vil. Han henvender sig til stilbevidste forretningskvinde som ikke går på kompromis med kvalitet og design.

http://www.adambrody.ch/

timthumb
Anna Scholz

Anna Scholz, tysk designer, har for øje, at alle kvinder har ret til at føle sig sexede og selvsikre. Hendes tøj er designet med kurverne for øje, følelsen af at føle sig lækker og godt tilpas er vigtigst for hende. Hendes tøj er tit farvestrålende og lavet i lækre materialer som ex. Silke – det er derfor også tøj i den dyre ende men du får også noget tøj som bare holder, år efter år.

http://www.annascholz.com/

 

 

doris-megger
Doris Megger.

Doris Megger, også fra Tyskland, er kendt for hendes design som er både eksklusivt og ekstravagant. Hun elsker farver og mønstre og kun det bedste er godt nok. Vil du være sikker på at få opmærksomhed, skal du blot vælge noget fra hende – det er en fryd for øjet. Man betaler også en høj pris for hendes tøj, men vil man gerne skille sig ud fra mængden skal man helt sikkert besøge hendes side eller den fysiske butik i Düsseldorf. Kollektionen er lavet i str. 42-54

http://shop.dorismegger.com/en/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments