Photoshoots – “It’s all about the curves”

Vi gentager successen - så nu har du chancen for at få et kæmpe boost

Trænger du til et boost? Til endelig at få nogle lækre billeder af dig selv, hvor du ser og mærker hvor smuk du er? Så læs videre...
Vi gentager sidste års succes, hvor 20 helt almindelige, kurvede og smukke kvinder, blev forvandlet og var "model for en dag". 20 kvinder fra str. 46 og op, valgte at gøre noget godt for sig selv, de tog mod til sig, og jeg lyver ikke når jeg siger, at det for nogle af kvinderne, har ændret deres liv <3 Det rør mig dybt, at jeg har kunnet medvirke til, at de endelig fik øjnene op for, at de er smukke uanset hvordan de ser ud.
"jeg følte mig smukkere end jeg har gjort i meget lang tid" skrev Fie.
"Det kan godt være at selvværdet var lille inden, men det var en kæmpe oplevelse at være model for en dag. Goddag du favre nye verden. Selv om jeg har runde kurver kan jeg faktisk også se godt ud. Tak for den øjn åbner" skrev Anna-Marie
 
Jeg har igen i år allieret mig med min gode ven og fotograf fra Holland, Rob Van Pinxteren, RvP-Photography samt en dygtig makeup-artist - den samlede oplevelse og de smukke billeder du får efterfølgende, vil give dig et boost, noget vi alle har brug for en gang imellem. 

Her er billeder fra det første photoshoot, som blev afholdt i Mariager en weekend i juni - jeg bliver så rørt og stolt af alle dem der valgte at give sig selv denne gave <3

DK June 2016 card2 (57 van 371) DK June 2016 card2 (74 van 371) DK June 2016 card2 (128 van 371) DK June 2016 card2 (205 van 371) DK June 2016 card2 (294 van 371) DK June 2016 card1 (31 van 347) DK June 2016 card1 (82 van 347) DK June 2016 card1 (118 van 347) DK June 2016 card1 (162 van 347) DK June 2016 card1 (217 van 347) DK June 2016 card1 (336 van 347)

Vi har 20 pladser på Sjælland, fordelt over lørdag og søndag i weekenden den 10.-11. september 

Vi starter kl. 9 morgen og er færdige ca. kl. 17. Du er velkommen til at være der hele dagen, det er helt op til dig, men jeg kan fortælle at sidste år, blev det til en heldagsudflugt for de fleste. Vi havde det der minder om en lille "camp" og stemningen var i TOP! Alle havde fået rykket nogle grænser og der var et sammenhold jeg sjældent har oplevet <3

Du skal medbringe 2 sæt tøj, som du ønsker at få taget billeder i. Der er også mulighed for at komme i vandet. Du må også medbringe flere sæt, hvis du er i tvivl, så hjælper jeg gerne med at sammensætte noget for dig 🙂 Jeg tager ligesom sidste år, det meste af min garderobe med, og dem der kan passe det, må låne alt det de vil - det finder vi ud af 🙂
Håret skal du selv sørge for - men ellers skal du blot læne dig tilbage, og lade makeup-artisten forvandle dig til en gudinde og bagefter guider jeg dig, sammen med fotografen, så du føler dig helt tryg. Jeg lover dig, at du får dit livs oplevelse og du vil ALDRIG fortryde det, tværtimod. Jeg kan da også afsløre at mange af kvinderne fra sidste år, har meldt deres ankomst igen 🙂
Du får, udover en smuk make-up og 15 redigerede billeder, også en LÆKKER goodiebag, sponseret af:
Zizzi, Nanna XLBlack ColourHos MaggiePlaisir, N+ by NÖR Denmark - en mega lækker taske fuld af lækkerier <3
 
DER ER 10 PLADSER HHV. LØRDAG OG SØNDAG - FØRST TIL MØLLE, VED TILMELDING SKRIV EN PERSONLIG BESKED VIA FACEBOOK HVIS DU ØNSKER EN BESTEMT DAG!
Pris kun 1.500 kr. - betaling sker via overførsel til konto; reg.: 9806 konto: 2072846926 eller via mobilepay 22640618
Betaling ved tilmelding - tilmelding er bindende, pengene returneres ikke ved afbud.
Ved spørgsmål send en email til: kontakt@curvylicious.dk
 
 

Comments

comments

4 thoughts on “Photoshoots – “It’s all about the curves”

  1. Hej kunne godt tænke mig at komme med på Fyn 😊 kvinde str 50 alder 46😃 kunne ikke se tilmelding andre steder, derfor denne mail 😊 mvh Kristel Olsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *