Om Curvylicious

DSC_3410_w

Velkommen til "Curvylicious" - mit univers for den kurvede kvinde, som ikke længere vil stå i skyggen for sit eget selvhad og kropsskam. Universet for den kurvede kvinde, som ønsker at slutte fred med sin krop og som drømmer om at give slip. Mit formål med dette univers, er at hjælpe dig på rette vej til at slutte fred med din krop og begynde at elske dig selv. 

Jeg er uddannet "Stylecoach" hos Tini Owild i København. Det er en stylist uddannelse, hvor det handler om at style mennesket, det vigtigste er, at du føler dig lækker indefra og ud og ikke kun at jeg synes du ser lækker ud. Du skal FØLE det! Netop derfor valgte jeg Tini's uddannelse, da jeg er sikker på, at den coachende indgangsvinkel er vigtig, når man som jeg, gerne vil arbejde med kurvede kvinder. 

 

Jeg kan som stylecoach tilbyde private sessions, enten hjemme hos dig, eller vi kan tage ud at shoppe sammen, kun fantasien sætter grænserne. 

Du har også mulighed for at invitere mig hjem, sammen med en flok veninder, hvor I hver især kan medbringe noget af jeres tøj og jeg guider jer hver især - brug fantasien, jeg er meget åben.

Butikkerne kan hyre mig ind, evt. i forbindelse med en kundeaften, modeshow eller blot en alm. dag, hvor kunderne så kan booke fx. en halv time sammen med mig, blot eksempler, det hele kan skræddersyes, så det passer netop jeres og kundernes behov. Min tilstedeværelse vil ende ud i "mersalg" hvad enten det er i forbindelse med en kundeaften eller jeg er i jeres butik i alm. åbningstid. 

 

 

 

Jeg vil arrangere forskellige events rundt om i landet. Det kunne være en "kvindeaften" med fokus på din stilkerne, makeup m.m. og det kan være et foredrag hvor jeg fortæller om min rejse og hvad der har virket for mig. Jeg kan også finde på at invitere andre eksterne coaches - det der virkelig har rykket for mig, er coaching i "positive mindset" så det skal helt sikkert med. 

Udover ovenstående, er jeg i fuld gang med at planlægge fotoshoots i både København, Odense, Kolding, Århus og Mariager. Her vil jeg bruge mine erfaringer som hobbymodel, min dygtige veninde, Laila, er makeup artist og hun vil sørge for du får lagt en perfekt makeup som passer lige netop til dig. Fotografen er min gode ven fra Holland, han hedder Rob og er rigtig god til at arbejde med kurvede kvinder. Han er dygtig, sjov og ukompliceret og alle har det rart i hans selskab. Jeg guider dig og jeg lover at du får nogle billeder, hvor du vil se dig selv med andre øjne - hold øje med min side på Facebook, det vil blive annonceret både der og selvfølgelig også her på siden. 

Jeg har altid selv været en kurvet pige og sidenhen kvinde. Jeg kan faktisk ikke mindes, at jeg IKKE har været på kur. Mit liv har været et langt, mislykket forsøg på livsstilændringer og vægttab, men nu er det slut! Jeg har hele tiden bildt mig selv ind, at når bare jeg tabte mig x antal kilo, så ville ALT blive godt. Jeg ville blive lykkelig og andre ville bedre kunne lide mig og respektere mig. Men ved I hvad? Det er løgn og latin, jeg er nemlig hverken et dårligere menneske, kæreste, kone, kollega, søster eller andet, bare fordi jeg ser ud som jeg gør. Men det har taget lang tid at indse - men nu hvor jeg er på den anden side er det virkelig en åbenbaring! Og skulle der så rent faktisk være nogle i min omgangskreds, som har denne indstilling, ja, så har jeg kun ét at sige: Kig dig selv i spejlet, det er dig der har et problem og ikke mig!

"Dunke-Dorte" har boet på min skulder lige så længe jeg kan huske. Det er "hende" der har holdt mig nede og hvæset mig ind i øret, hvor dårlig jeg var til dit og dat. Hvor tyk og grim jeg var og at jeg ikke kunne tabe mig - at jeg ikke var god nok. Du kender hende garanteret godt, jeg har givet hende et gedint los i røven og sparket hende ad h...... til! Ja, du må undskylde mit sprog, min bliver så vred når jeg tænker på, hvor længe hun ødelagt så meget godt for mig. Det hænder at hun stadig kigger forbi og forsøger at kravle tilbage på "hendes plads" men jeg vinder hver gang, for nu er det MIG der har kontrollen over MIT LIV! 

 

Min hjemmeside skal ombygges fra kun at omhandle min blog, til også at rumme min forretning, så bær over med mig, hvis du støder på gentagelser og andet mystisk 🙂 Priser er ikke helt klar endnu, men kontakt mig og vi finder en løsning. 

Har du noget på hjerte som du har lyst til at dele med mig og/eller andre læsere, så send mig en email på: kontakt@curvylicious.dk

Tak fordi du læste med!