Zhenzi – chic, feminin og romantisk forårs- og sommerkollektion

Lavet i samarbejde med Zhenzi

Zhenzi har lige nu deres Spring 2018 kollektion i butikkerne og jeg er helt vildt glad for sættet med de vidde bukser og kimonoen til - føler mig helt vildt elegant, klassisk og chic på samme tid. Jeg har stylet det både som et sammenhængende sæt, men du kan sagtens bruge det hver for sig også - kimonoen vil også være flot over en enkel kjole eller chic til et par jeans og sandaler, når den tid kommer.

Har fået en bluse, som også kan sættes ud på skulderen, det virker dog ikke ret godt på mig pga. min store barm, men elastikken giver en fin effekt alligevel. Og så er jeg vild med striberne kombineret med fuglene.

Den sorte cardigan bliver vasket ca. en gang om ugen, bruger den over mange ting, den kan det hele. Den grå sweat er min weekend-hygge trøje sammen med et par jeans og et par sneakers.

IMG_7176 IMG_7180 IMG_7184 IMG_7188 IMG_7199

Summer party kollektion 2018

Zhenzi kommer med en "Summer party kollektion" og WAUW må jeg sige! Jeg synes virkelig der er mange vildt fede styles - både rå og chic men også feminint og romantisk. Vil mene der er noget for enhver stil. Jeg glæder mig ihvertfald til at kunne få fingre i nogle af dem, her ser I mine favoritter..

image (5) image (4) image (3) image (2) image (1) image

Der findes en del forhandlere af Zhenzi, jeg nævner her nogle webshops, som har en del af tøjet.

Hos Maggie

Curvii

Hos Jytte

Nanna XL

Følg Zhenzi på Facebook og på Instagram

Comments

comments