N+ by NÖR Denmark – Spring/summer 2016

N+ - Tidløst design i lækker kvalitet med super god pasform

Dette indlæg er sponseret af NÖR Denmark

Kan du også fornemme at foråret banker på? De sidste dages lækre vejr, med høj sol fra en skyfri himmel gør bare noget godt ved mit humør! Jeg får ny energi, og mit humør stiger lige et par grader 🙂

Jeg har ventet med længsel på at N+ forårs/sommerkollektion lander i butikkerne - og endelig, de lander i løbet af denne uge. Det meste er sort men der har også sneget sig beige og hvid og et mixet print ind i kollektionen, men netop fordi det meste er sort, er det også noget du kan bruge igen og igen og du kan mixe og matche de forskellige styles.. Jeg har fået fingre i lidt af de nye styles og jeg vil vise jer at det kan styles med både stiletter eller rå boots (ville skåne jer for at tage sandaler på, mine fødder trænger til sol inden de bliver lukket ud..ha ha)

Jeg besøgte sammen med Tanja (hun har bloggen Miss Cherry Lipz) og Mette Liva fra High-Copenhagen, N+ på CIFF i forbindelse med modeugen i København først i februar og det gav anledning til en god snak om, at vi, bare fordi vi er kurvede, også har ret til noget lækkert kvalitetstøj, som er designet til at fremhæve vores figur. Vi skal ikke gå og gemme os væk og Kirsten, som er designeren bag N+, er meget lydhør overfor ideer og vil meget gerne have feedback. Hun har ikke designet "plussize" tøj så længe, men hun brænder for det og det er så fedt at mærke, at hun vil gøre alt, for at vi skal føle os lækre og godt tilpas når vi bærer deres tøj. Det skal være komfortabelt, derfor fremstiller de også tøjet i en høj kvalitet, deres jersey er det lækreste og blødeste og det holder form og farve, vask efter vask. N+ forkæler os også i denne forårs og sommer kollektion, med en skjorte i det lækreste silkemix. Udover den er ualmindelig lækker at have på, er jeg vild med looket i det sort/hvid mønster, den er chic og elegant og igen, den er tidsløs og er lige så flot og moderne om 5 år. Se det som en investering, forkæl dig selv, "you are worth it"!

N+++Rplus_06_V184

Designer, Kirsten

N+++Rplus_02_V007

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mix og Match de lækre styles

N+++Rplus_06_V121 N+++Rplus_06_V049 N+++Rplus_06_V033 N+++Rplus_01_V030

Jeg har mixet det lidt på kryds og tværs, mulighederne er mange - så snart jeg får fat i flere styles skal jeg nok vise hvordan jeg mixe det - det kan "dresses up or down" - noget af det der virkelig kan få et sæt tøj til at ændre udtryk, er sko og smykker, det er helt vildt hvad fx. et par stiletter kan gøre ved et sæt tøj.

N+ er blevet så populær, at de nu har fået deres side på Facebook - følg dem her 

Her er listen over webshops som sælger N+ - som sagt lander tøjet i løbet af denne uge, så du skal væbne dig med tålmodighed, det er lige på trapperne 🙂

 

Her har jeg mixet en meget festlig chiffonskjorte, som "larmer" lidt.. Forstået på den måde at den har både flæser og "læder" detaljer - jeg er VILD med at den skiller sig lidt ud. Jeg har under skjorten, en fin lille, kort skjorte på, også fra N+ og har sat det sammen med en zebrastribet nederdel fra Carmakoma. Jeg kan godt lide at man kan se igennem skjorten, den er også superfed til et par stramme jeans. 

IMG_2119 IMG_2125 IMG_2128 61041

Jeg er vilde med mine ripped jeans - de er fede med både et par "biker-boots" og et par stiletter, igen valg af sko betyder meget for udtrykket af dit outfit. 

Her har jeg mixet de rå jeans med en lækker, lang jersey top med nogle meget fede detaljer forneden. Der er "påsyet" skrå stykker af blonde og andet stof, som giver den et fint look, under fx. en skjorte eller en jakke, mulighederne er mange - endnu en favorit 🙂

IMG_2150 IMG_2155 IMG_2157 61011

Her har jeg mixet den lette sommerkjole i farven sand, med en cardigan, som har så fine detaljer. De små firkanter i blonde, indrammet af "læder" - i mine øjne er den både lidt rå og fin på samme tid, og alt efter hvad man sætter den til udtrykker den noget forskelligt, den bliver én af mine favoritter 🙂

 

IMG_2110 IMG_2107 IMG_2115a 61076

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her er flere lækre sæt og som I nok kan se og fornemme, kan men nemt mixe de forskellige styles på kryds og tværs. Du kan blive super elegant og stilet, fx. med chiffonskjorten, en sort nederdel, et par flotte strømper og en stilet. Slut af med smykker og en lækker makeup og du er klar til fest!!

Uanset hvad du vælger vil jeg love dig, at du føler dig super godt tilpas i tøjet fra N+ - jeg er kæmpe fan! 

N+++Rplus_06_V089 N+++Rplus_03_V030 N+++Rplus_05_V015 N+++Rplus_04_V022

Comments

comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *