ADIA Fashion – Nyt brand til den kurvede kvinde

Rå elegance - jeg er VILD med ADIA

Dette er et sponseret indlæg i samarbejde med ADIA

Det er først for ganske nyligt, at jeg har stiftet bekendtskab med det nye brand ADIA - som de selv beskriver det "Raw elegance" - så er det bare spot on og lige min stil! Det er råt på den lækre måde, uden at det bliver for meget. De holder sig mest til de klassiske farver som sort, grå og hvid, men du finder også farver i kollektionen så det hele kan mixes og matches og så formår de virkelig at give deres tøj "kant" og det er jeg VILD med! Deres t-shirts har fede print og statements og deres jeans er slimfit og har en fantastisk pasform, ihvertfald til mine lår og "po-po" 😉 Deres tøj kan mixes på kryds og tværs og det hele kan "dresses up or down" alt efter humør og lejlighed. 

Jeansene til højre er super rå og har fede detaljer på siden og ligeledes synlige lynlåse på lår og nederst ved ankel. De sidder SÅ godt! (også i str. 52)

adia_2015-28-0486494_l adia_2015-28-0486526_l

Prikker er og bliver et hit

Denne hvide kjole/bluse/tunika er bare vildt lækker og "sød" på samme tid. Den er i det lækreste og blødeste stof og falder så flot. Som I kan se på modelbilledet er den stylet med jeansene ovenover, jeg har valgt at hive den lidt op og style den med en stram, sort nederdel under. Jeg kunne også være extra vovet og bruge den som kjole, igen, det kommer an på humør, stemning og lejlighed.. 

Fotograf Anja Ekstr+©m-4
Fotograf: Anja Ekstrøm

adia_2015-28-0485873_l

Casual og klar til en tur på Strøget

Jeg har mixet et par "mælkedrengestribede" jeans med en t-shirt i en flot blå/grå farve med et print i pailetter - bukserne har fået et opsmøg og jeg har fundet mine blå sneakers (også med bling-bling) fra Amust frem - jeg synes sættet emmer af forår og er afslappet men stadig cool i udtrykket. Hvad synes I?

Fotograf Anja Ekstr+©m-2
Fotograf: Anja Ekstrøm

 

Som I kan se har jeg de mørke jeans på (lyset kan snyde, de er mørke) sammen med en fed t-shirt med sommerfugleprint. Blazeren er min egen, fra Carmakoma. Jeg synes jeansene er super rå, vildt lækker pasform med masser af stræk, jeg føler mig total sprød i de jeans!

På de det andet billede har jeg et par fede leggins på, hvor forsiden er "snake-præget", igen masser af stræk og super pasform - jeg synes de er fede at style sammen med den mønstrede kimono, man kunne også vælge en hvid tunika eller andet, alt efter temperament. Læg mærke til lynlås detaljen ved anklen - det giver dem lige lidt kant kontra et par "alm." leggins, der bliver pludselig mere "buks" over dem synes jeg. 

IMG_2451 IMG_2478

Du kan følge ADIA på Facebook og nærmeste forhandler kan oplyses på tlf: 73 12 15 00 - og endnu bedre, så vil de give én af jer muligheden for at vinde et par fede jeans, så følg med på bloggen 🙂

IMG_2371 IMG_2414

 

GIVE AWAY

Guess what - ADIA vil give én af mine skønne læsere, mulighed for at få fingrene i et par af de lækre mørke jeans til en værdi af kr 899,95!!

Det eneste du skal gøre for at vinde er, at skrive ADIA i kommentarfeltet herunder og vi bliver helt vildt glad hvis du også vil like ADIA's side på Facebook og selvfølgelig også min side <3

Jeg trækker en vinder på tirsdag den 22. marts.

Tak for jer - I inspirerer mig hver og én!!!

Comments

comments

One thought on “ADIA Fashion – Nyt brand til den kurvede kvinde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *