Butik Rikke – En oase for plus-size mode

Butik Rikke er ikke som alle andre butikker rundt omkring i landet. Den har nemlig plus-size mode som spidskompetence og store passion.
Butik Rikke slog dørene op for første gang tilbage i 2014, hvor Rikke bemærkede, at der var et hul i markedet for en butik, der havde fokus på tøj til piger og kvinder i str. 42-56. Rikke ville gerne give alle den bedste oplevelse ved at handle i butikken, så hun valgte at specialisere sig på få mærker, men med et bredt udvalg af designs. På den måde er der noget for en hver smag!

Webshop og fysisk butik i en skøn sammenblanding

Butik Rikke eksisterer ikke kun på nettet – du kan faktisk besøge Rikke i virkeligheden!
Butik Rikke har nemlig en lækker butik på Besservej 1, 8305 Samsø, hvor man kan føle, prøve og opleve tøjet, før man køber det. Og hvis man ikke har behov for en så hands-on tilgang til tøjshopping, kan man bare smutte forbi webshoppen og finde det, man har brug for! Nemt, bekvemt og helt perfekt til de travle dage, hvor man ikke lige har tiden til at tage hele vejen til Samsø 🙂

Zoey og Butik Rikke er det perfekte match

Zoey er hurtigt blevet et af mine favoritmærker, og deres fokus på lækkert design, god kvalitet og eksklusive materialer er ikke gået nogen forbi. Mærket er blevet hyper-populært blandt alle kurvede kvinder, der ønsker at få et outfit, der tilpasser sig kurverne – og ikke omvendt. Zoey laver nemlig fantastisk smart tøj i str. 38-56, der passer perfekt til lige præcist dig. Og ved du hvad? Butik Rikke har faktisk et af Danmarks største udvalg af Zoey!
Du kan se hele Butik Rikkes Zoey-sortiment, hvis du klikker lige HER - Så er det svære bare at vælge 🙂 Især fordi de lige har lanceret deres vinterkollektion, hvor du kan finde vidunderlige buksedragter, fantastiske bluser og lækre bukser i alle størrelser og designs.

Jeg har modtaget disse 2 MEGA SMUKKE party-styles fra ZOEY og tænker vi skal lave en "battle" - hvad ville DU vælge? Kjole eller buksedragt? Kommenter gerne herunder - også med din begrundelse 🙂

Kjolen koster 699,- og du finder den HER

Buksedragten koster 899,- og den finder du HER

Kjole og buksedragt er samme materiale og kommer slet ikke til sin ret på billederne - meget koks/sort med det fineste glimmer, men svært at fange på billederne (OG så skal jeg undskylde kvaliteten på billederne, men min fotograf lå syg, så fotografen er min 10-årige søn...)

saa-fin-kjole-fra-zoey-fit-770x770x80 IMG_1389 IMG_1398 IMG_1463

1523272674.5533 udsoegt-jumpsuit-fra-zoey-fit-770x770x80 IMG_1489 IMG_1486

Comments

comments