Min stil

Når det kommer til mit yndlingstøj, både til hverdag og fest er jeg uden tvivl en “kjole-pige”..    cropped-DSC_3329_w.jpg

De senere år, hvor jeg har arbejdet meget med min selvopfattelse, og min kropsskam, for det var det, har jeg fundet ud af, hvordan jeg klæder mig bedst. Jeg bliver ikke “mindre” af at gemme mig i et stort telt af en tunika, men tværtimod syner jeg slankere og mere rank, når jeg tager en kjole på, evt. med et bælte, så jeg fremhæver min talje, hvis det er en løs kjole. Jeg elsker også nederdele med en fin top til eller en bodystocking og en jakke. Jeg har aldrig endnu oplevet at få nedladende kommentarer om min stil, tværtimod. Og jeg har lært at SUGE til mig, når en kollega siger “Hold kæft du ser godt ud idag” – men det har taget tid at lære.

Et andet look jeg elsker er slim jeans, hvid skjorte/hvid blondebluse og en mørk habitjakke og et par frække stilletter – det spiller MAX! Det er SÅ klassisk og et par fede jeans er et MUST HAVE i min garderobe! De kan også sagtens styles med et par fede sneakers, så bliver det casual på den fede måde!

IMG_2761 IMG_3962 IMG_4899 IMG_5115

Facebook Comments