Zizzi Fashion – Rå og chic forårsmode

Lavet i samarbejde med Zizzi

Jeg er vildt glad for at kunne vise jer nogle helt vildt fede, rå og cool styles fra Zizzi. Jeg har længe ønsket mig den ternede habitjakke, synes den er så rå og de meget klassiske tern kommer vi også til at se meget af til efteråret. Zizzi har i noget tid lavet mange fede t-shirts med print og statements, og det giver mig en lidt rå følelse og jeg er VILD med det!

Zizzi er også vildt gode til at lave jeans - og jeans der holder i kvaliteten. De er også gode til at lave nogle rå og chic jeans, med fede detaljer og ikke mindst gode pasformer. De laver jeans til hver en kropstype og det er et stort plus synes jeg.

Det blomstrede sæt er måske ikke rå i sig selv, men du kan jo sagtens bruge kimonoen til de hullede jeans - tænk ud af boksen og prøv dig frem. Det vigtigste er den lækkerhedsfølelse du får i maven, hvis den er der, så blæs på hvad alle andre tænker.

Den gule jakke er virkelig et MUST-HAVE dette forår, ikke nok med at farven er helt fantastisk, så er den bare fed til SÅ mange ting og jeg bruger den flere gange om ugen.

Den lange sorte habitjakke er bare superskøn og flot i kvaliteten og kan bruges til alt. Den rosa jeansjakke har en dejlig længde og farven taler jo mine forårsfornemmelser.

Følg Zizzi på Facebook og på Instagram

Følg med på min side på Facebook - der er en lækker "GIVE AWAY" på vej!

IMG_7095IMG_7134 IMG_7160 IMG_7109 IMG_7115 IMG_7126

Comments

comments