Stylecoach – hvad kan jeg tilbyde?

Stylist med coachende tilgang

Stylecoach er en stylist uddannelse, men er unik på den måde, at den tager udgangspunkt i mennesket og ikke i første omgang moden. Det allervigtigste som Stylecoach er at skabe værdi for kunden, få kunden til at åbne op for sit stylepotentiale. Det handler om, at du skal føle dig lækker indefra og ud, ikke omvendt.

Jeg valgte netop denne uddannelse, da min passion ligger hos de kurvede kvinder - jeg har altid selv været stor og været i kategorien "plussize" og det har jeg intet imod. Jeg har som mange andre, kæmpet med mit selvværd i mange år, men har idag sluttet fred med min krop. 

Mit mål er, at vejlede og guide andre kurvede og plussize kvinder, så de opnår den der helt vildt fede "lækkerhedsfølelse" når de ser sig selv i spejlet - og her betyder det SÅ meget, at man har det godt i det tøj man har på. 

Der må være andre end mig, som har lavet MASSER af fejlkøb gennem tiden, enten fordi man følte man burde følge trenden og købe en bluse i karrygul, eller man lod sig overtale af ekspedienten, som overbeviste dig om, at du lignede en MIO. i lige netop den kjole (selvom din mavefornemmelse fortalte noget helt andet). 

Ved at blive mere sikker i din personlige stil, vil det smitte af på humør, velvære og ikke mindst udstråling - mangler famler i blinde og mange plussize kvinder har mange problemstillinger omkring deres figur. 

Lad os sammen aflive hysteriet om hvad vi som plussize må og ikke må og lade os vise hele verden, hvor fantastiske og smukke vi er!!

Garderobetjek - kys tøjkrisen farvel!

Kender du følelsen af at kigge i dit skab og tænke: "Jeg har ikke noget at tage på"? Så er det på tide at få ryddet ud og gøre op med gamle vaner. 

Jeg kan som stylecoach hjælpe dig med at åbne op og se nye muligheder, samt hjælpe dig til at tænke og handle anderledes fremover. 

Inden jeg kommer hjem til dig og laver et garderobetjek, har du udfyldt et "stylecard", som jeg sender til dig inden vi mødes. På den måde ved jeg allerede lidt om din stil inden vi mødes. 

 • Vi gennemgår dit klædeskab – hvad kan bruges og hvad kan ikke?
 • Vi finder din stilmæssige kerne og sammensætter “nye” sæt ud fra det tøj du allerede har i dit skab
 • Du får enkle og brugbare råd vedr. snit, farver og accessories
 • Du modtager efterfølgende et personligt stylecard, med råd om din nye stil, hvilke snit og farver der passer til dig – og ikke mindst hvad du skal undgå

 

Pris: 2.395,- inkl. kørsel i en radius af 50 km, herefter kørselstillæg.

Varighed 2-3 timer inkl. forberedelse. 

Styleguide - fra usikker til stilsikker!

En "Styleguide" session foregår enten hos dig eller hos mig. Du finder et godt udsnit af dit klædeskab frem. Med afsæt i dig og din nuværende stil, finder vi frem til hvilke snit, der fremhæver din figur og hvad der er mindre godt. Jeg fortæller dig om farver og den power som accessories kan give dit look.

Når vi er færdige, vil du føle dig klædt på til selv at shoppe - rigtigt. Du ved præcist hvad du mangler i din garderobe og du har fået nogle værktøjer, så du kan arbejde videre med din stil. 

Du modtager efterfølgende et personligt stylecard, med råd om din nye stil, hvilke snit og farver der passer til dig – og ikke mindst hvad du skal undgå.

Pris 1.850,- inkl kørsel i en radius af 50 km. Herefter kørselstillæg.

Varighed 2-3 timer inkl. forberedelse.

Du får:

 • Rådgivning om din stilkerne – og en guide til snit og farver, som gør alt det rigtige for dig
 • Råd og vejledning til hvor du skal have fokus næste gang - og hver gang du shopper
 • Konkrete forslag til butikker og mærker, der vil være gode for dig
 • Du modtager efterfølgende et personligt stylecard, med råd om din nye stil, hvilke snit og farver der passer til dig – og ikke mindst hvad du skal undgå

Personlig shopper - fejlkøb hører nu fortiden til!

Ved at booke mig til en shoppetur, vil du slippe for at løbe forvildet rundt fra forretning til forretning og føle dig forvirret og panisk over ikke at kunne finde noget tøj - JEG er der for dig. 

Vi mødes i butikken, som jeg har udvalgt, ud fra dine ønsker og behov. Her har jeg fundet tøjet frem som du skal prøve - det meste hænger klar når du kommer. 
Med udgangspunkt i dig, kommer jeg med råd om hvilke snit og farver der fremhæver netop din personlighed.

Jeg guider dig i brugen af accessories og om hvordan du med få ændringer får mange udtryk at spille på.

Du modtager efterfølgende et personligt stylecard, med råd om din nye stil. Kortet kan du bruge som guide til fremtidige tøjindkøb.

Shoppingtur omfatter:

 1. En shoppingtur med din personlige stylecoach i en nøje udvalgt butik(ker) med særligt gode rabat-aftaler for dig som kunde
 2. Professionel vejledning i at finde tøj, der med garanti klæder dig
 3. En klar forståelse for hvad, og hvilke og farver og snit, du skal gå efter fremover
 4. Lækkert tøj med hjem (som du ikke selv havde tænkt på kunne være lige dig) der med garanti passer sammen på kryds og tværs
 5. Du får lært, hvad du skal gå efter, når du shopper fremover, hvordan du skal mikse tøjet og hvor let du kan skifte stil, kun ved hjælp af tilbehør

Pris 1.995,- og ring gerne til mig for yderligere oplysninger på 22640618

Du kan også vælge en kombination af Garderobetjek først og efterfølgende en Shoppingtur (ikke samme dag) – pris 3.995,-

Makeover - føl lækkerheden!

 • Er du gået i stå med hensyn til din stil og dit udseende?
 • Har du lyst til at starte på en frisk samt blive en ny og bedre udgave af dig selv?
 • Er du blevet skilt og trænger til at der skal ske noget nyt?
 • Går du ledig og trænger til at få "boostet" din udstråling?
 • Har du tabt dig og har du brug for hjælp til at "give slip"?

Hvis ja, så er en Makeover det helt rette valg.

En Makeover er den ultimative forkælelse. Du kommer i de bedste hænder hos 3 professionelle, nemlig en frisør, makeupartist og stylist.

Tag skridtet og book en Makeover. Ring gerne til mig på telefon 22640618

En Makeover omfatter:

 • Vi gennemgår dine ønsker og behov om tøj og stil inden selve dagen. Du udfylder et skema inden vi mødes
 • Klip og farvning hos frisør
 • Makeup og vejledning hos makeupartist
 • Personlig stilvejledning, hvor jeg finder din Stilkerne, så du får en stil, som passer netop til dig
 • Tøj-styling i udvalgt modebutik – efter samråd med dig – hvor du prøver forskellige sæt tøj og stilarter. Du får set dig selv med nye øjne
 • Gennemgang af, hvilke snit og pasformer, som passer til din figur
 • Du får vist, hvordan du sammensætter tøjet på kryds og tværs, så du kan lave mange sæt med få stykker tøj
 • Du lærer at bruge tilbehør til dit tøj, så du let kan skifte “udseende” og stil, kun ved hjælp af accessories
 • Du skal afsætte en hel dag til selvforkælelse

Pris 4.500,- og ring gerne til mig for yderligere oplysninger på 22640618

"Girls night"

Er du også løbet træt i Tupperware, børnetøj og smykkesalgs aftener, men savner det hyggelige nærvær med veninderne? Så er "Girls Night" helt sikkert noget for dig/jer!

Saml 8-10 veninder - I skal hver især medbringe 10 stykker tøj, eller 4 "sæt" som I ønsker hjælp til. 

I får hver især en "mini" styleguide og alle går hjem med en stilkerne og metoden til, hvordan I skal rydde ud i jeres garderobe samt bygge den op på ny. 

Alle vil få kendskab til "metoderne til kant" og gode råd til, hvordan man arbejder med sin personlige stil. 

Vi taler også lidt om make-up. Vi hygger med snacks og bobler og alle går hjem med ny og brugbar viden om deres personlige stil og hvordan de kommer videre derfra. 

Prisen er kun 300,- pr. person - ring på 22640618 eller send en mail på: curvylicious@outlook.dk for yderligere oplysninger. 

Kundeaften/modeshow i din butik

"Style your curves" - foredrag

Trænger du til at forkæle dine kunder? Er du løbet sur i at afholde modeshow? Trænger du generelt bare til et frisk indspark i din forretning?

 • Jeg afholder "style events" med fokus på de 6 stilkerner. Jeg udvælger tøjet i forretningen og viser kunderne hvilke styles der passer til hvilke stilkerner og hvordan tøjet kan styles på kryds og tværs. Undervejs involverer jeg kunderne, og det hele foregår med en god portion humor og lattermusklerne bliver også stimuleret. Jeg kommer ind på hvilke snit der klæder forskellige kropsformer og efterfølgende er jeg til rådighed for kunderne når de skal SHOPPE AMOK!

 

 • Skal du afholde modeshow, kan du prøve noget nyt, og overlade stylingen til mig - jeg vil agere "speaker" og præsentere tøjet under modeshowet samt være behjælpelig efterfølgende ved salg. 

 

 • Som et frisk pust, kunne du fx. en fredag i løbet af åbningstiden, forkæle dine kunder og tilbyde dem at få hjælp af mig til deres personlige stil og vejledning i forbindelse med deres køb. 

Jeg har mange flere ideer og har du specielle ønsker, så kontakt mig og vi finder en løsning.

Jeg træffes på mail: kontakt@curvylicious.dk eller telefon: 22640618