Qúe – lækkert tøj til den kræsne og stilbevidste kvinde

Slip din indre diva løs!

Sponsoreret indlæg

Jeg ELSKER Qúe for deres mod til at designe lækkert og chict tøj til os med lækre former, uden at gå på kompromis med kvalitet og pasform. Qúe tør at lege med farver, mønstre og design, som ikke ses hos andre brands. Jeg er helt vild med deres skæve snit og detaljer, det tiltrækker mine øjne og min hang til detaljerne. For mig giver det følelsen af både rå, boheme, feminin og afslappet, alt efter hvordan jeg styler det. Denne efterårskollektion er holdt i mørke farver som grå, sort, mørkeblå og lime, men også guldglimmer/guldtråde i fx. deres strik, tiltaler mit "bling-bling" hjerte rigtig meget. En strik bliver pludselig lidt mere festlig med sådanne detaljer - what's not to like?? 😉 

Deres kjoler og tunikaer har et super lækkert og flatterende snit - de fremhæver nemlig alt det bedste og får dig til at syne slankere. Jeg kan godt lide, når de sidder til på overkroppen og barmen og så går ud i en let A-facon, det gør nemlig at den er luftig UDEN at den syner som et Luna-telt. Det er så ærgeligt, når store piger får klædt sig i en alt for stor overdel, for at de føler der er luft omkring fx. maven, da resten så også bliver alt for poset og slasket. 

Udover det laver de også de sejeste og mere rå jeans, som også virkelig tiltaler mig. Elsker de slidte detaljer, de skrå knapper, lynlåse og alt hvad der appellerer til "den rå følelse". De har i denne sæson også designet den fedeste, lækre og rå skindjakke i rigtig "bikerstil", den er virkelig lækker! Jeg ved godt, at prisen kan virke voldsom, men vi snakker ægte skind, se det som en investering. Du har en fed fed jakke i MANGE år og den bliver kun federe af at blive brugt. 

 

 

1 6 5 4

De har også lavet den lækreste kjole/tunika med forskellige længder i bunden, igen sidden den til på overkrop og arme og går ud i en let A-form, virkelig flot. Jeg har stylet den med lange støvler (det blæste en del ved havnen så den syner kortere end den er, men man kan med fordel tage en tætsiddende sort nederdel under og "forlænge" med). Materialet er alcantar, minder til forveksling om ruskind, det er så lækkert at have på, og de har lavet en super fed jakke i samme materiale. Det er ikke sort, men sådan en dyb blå/grå/sort farve, som er vildt lækker. 

 

 

_dsc0179 _dsc0163 _dsc0100 13 _dsc00102

Give away...

Sidst men ikke mindst, har du mulighed for at vinde denne, vildt lækre, vamsede o langhårede strik til en værdi af 899,95.

Den er helt perfekt til den kolde tid vi går i møde (Selv om det kan være svært at forestille sig med disse temperaturer her midt september!!)

Cardiganen er super cool til et par jeans eller ud over en kjole, og den fåes i str. 42-56. Materialet er 71% akryl, 20% polyamid & 9% uld.

FOR AT DU KAN BLIVE DEN HELDIGE VINDER, SKAL DU I EN KOMMENTAR HERUNDER BESKRIVE QÜE MED 3 ORD!

Og naturligvis hvilken str. du ønsker den i - jeg trækker en vinder den 7. oktober!

Må meget gerne deles..

 

8754-8877-01

Comments

comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *