CISO – “Urban Edge”

Endelig efterår...

Sponsoreret indlæg

Jeg har siden februar måned glædet mig til efteråret - det var dér jeg til modeugen i København, blev præsenteret for dette efterårs kollektioner. 

Ciso henvender sig til den moderne kvinde, som bruger størrelse 42 til 56 og som tør skille sig ud fra mængden, og som gerne vil være lidt anderledes. De står for lækre designs, god kvalitet, pasform og komfort.

Ciso tilbyder en bred kollektion og rammer målgruppen bredt, du kan finde noget der passer til alt lige fra hverdag og hjemlig hygge til festlige lejligheder.

De har delt deres efterårskollektion op i 3 temaer, det første hedder "Urban Edge". Det er kombinationer af lækre viskosekvaliteter, grafiske print og all-over print med flotte detaljer. Farverne er sort, grå og offwhite med et touch af lime. Jeg er helt vilde med deres sorte jeans og nederdel i coated stretch, og sjældent har jeg haft så velsiddende og lækre jeans. Der er så meget bevægelses frihed og de er dejligt tynde i kvaliteten, jeg er VILD med dem! De kan det hele, de kan gå til det klassiske look, det afslappede, det rå og det feminine. 

Frakken er super lækker og har en god pasform, meget klassisk og alligevel med lidt kant. Den bliver et hit her hos mig.

Som I kan se har jeg stylet bukserne forskelligt - håber du har fået ny inspiration til hvordan du kan style tøjet på kryds og tværs 🙂

Nærmeste CISO forhandler oplyses på tlf.: 96424242 - Du kan også følge CISO på Facebook, der er mange fine konkurrencer!!

Her i linket kan du se hele deres kommende efterårs og vinterkollektion. 

 

_dsc00493 7 8 9

Comments

comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *