Plus Size Fashion Days Hamburg – WOW en fantastisk oplevelse!

Jeg sidder i sofaen og er stadig helt HØJ ovenpå min weekend i Hamburg. Den sidder stadig i kroppen, men på den gode måde. Jeg har mødt så mange fantastiske mennesker og fået udvidet mit netværk, både i forhold til min blog men også min hobby som plussize model. Jeg skal ihvertfald snakke mere med en tysk designer som gerne ville bruge mig som model til deres nye kollektion af super flotte regnfrakker til kurvede kvinder, så det er jeg selvfølgelig meget spændt på. Jeg fik også en rigtig god snak med indehaverne af “Formgefühl” – en portal for kurvede kvinder, der er ikke den ting du ikke finder på deres side. Alt fra tøj, sko, stylingtips, artikler og meget andet. De ville meget gerne have mig til at lave et blogindlæg som de så vil oversætte og dele med alle deres tyske forbrugere, så det skal jeg selvfølgelig, men først når jeg har nået alt andet på min “to do” liste. Så som I kan læse blev lørdag eftermiddag brugt på at netværke og udveksle visitkort med designere og forhandlere samt gøre reklame for N+ kollektionen og Zizzi’s nye partykollektion. Der kommer billeder af tøjet fra N+ og Zizzi så snart jeg får dem fra fotografen – det er SÅ fedt – I kan godt glæde jer!

Lørdag aften ankom vi til modeshowet lidt senere end beregnet, da Hamburg en lørdag aften er lig med trafikkaos! Vi ankom til en kirke som vrimlede med smukke, kurvede kvinder, flot lys og lækker musik – sikke en stemning! Alle havde gjort noget ud af sig selv og mødte op i deres flotteste tøj.

Modeshowet gik i gang lidt over syv og det var TOP professionelt – modellerne var trænet i koreografi i flere dage op til og der var topmodeller fra USA og selvfølgelig fra Tyskland. I foråret har der været afholdt “castingtours” rundt om i Tyskland så der var også “nye” modeller med, de klarede det alle til UG! Jeg er virkelig imponeret.

Til modeshowet var jeg i min egen kjole fra Doris Megger – en af mine udenlandske favorit designere fra Tyskland. Her får I et lidt billeder og et par videoer fra modeshowet – rammerne var fantastiske da modeshowet blev afholdt i en kirke, det var virkelig flot og gennemført!

IMG_6719
Lys og jeg til messen
IMG_6708
Lyz er forelsket..
IMG_6716
Lyz ELSKER rød.. Desiigner: Courbes and Co
IMG_6595
Modeshow til messen
IMG_6613
Zizzi Black Label
IMG_6667
Designer:
IMG_6702
Lyz <3
IMG_6765
Model: Hayley Hasselhoff
IMG_6740
Beautiful Curves Afslutende catwalk
Billede 17-10-15 18.52.05
Fed stemning inden start

 

 

IMG_6738
I LOVE this dress Design: Doris Megger
IMG_6732
Lys og jeg
Billede 17-10-15 21.25.36
Kurver der er pakket lækkert ind…

Billede 17-10-15 21.33.57

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments

Comments

comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *