Plus size fashion days – Hamburg

Så er weekenden endelig kommet og om lidt er jeg på vej til Hamburg for at deltage i “Plus size fashion days Hamburg” – er spændt på at se hvad der rør sig lige nu i plussize modebranchen.

Lørdag er der om eftermiddagen et stort “marked” hvor designere og butikker fra Tyskland og andre steder i Europa har en stand – her vil de selvfølgelig uddele “goodiebags” og sælge tøj og vise deres sidste nye kollektioner. Lørdag aften er den røde løber rullet ud og vi skal til et stort modeshow. Det bliver afholdt i en stor, smuk kirke – mine forventninger er tårnhøje! Der kommer mange professionelle modeller og bloggere fra især Tyskland men også fra andre steder i Europa – jeg GLÆDER mig!

Jeg skal følges med Lyz Lupo, hun er en kendt plussize blogger fra Tyskland, hun har siden “Style & curve” på Facebook med omkring 27.000 følgere! Jeg har fået lavet visitkort, dobbelte, den ene side er med oplysninger om min blog, den anden side er mine modeloplysninger, så jeg håber selvfølgelig at få udvidet mit netværk markant!

Jeg skal ned og vise tøj frem fra Nör Denmark – deres nye kollektion N+ samt nye partystyles fra Zizzi – det bliver sjovt.

Der kommer et stort indlæg om hele eventet når jeg kommer hjem med masser af billeder – glæd jer!

Følg hende her:

Style & Curve

11017823_954858101242350_872999835890421786_n
Lyz Lupo
DRESS Z98751A-1600x1600
Partydress fra Zizzi
N+-®rPlus_0041
Råt look fra N+

 

Facebook Comments

Comments

comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *