N+ by Nör Denmark – råt og tidløst design

Yeah – endelig har jeg fået nogle af billederne, som fotografen tog af mig i lørdags inden vi skulle til marked/messe i Hamburg. Det er af nogle af de styles jeg har fået fra N+ by Nör DenmarkN+ b Nör Denmark. Nör Denmark er en familievirksomhed som startede tilbage i 2007 og idag producerer de alt deres tøj så økologisk og så miljøvenligt som overhovedet muligt. Deres lammeskind kommer fra en producent i Indien og det er økologisk indfarvet. Deres uld kommer hovedsageligt fra Mongoliet og Peru, hvor producenten også er nøje udvalgt. De har haft et samarbejde med et fængsel i Peru, hvor de støttede de kvindelige indsatte. I Peru skal børn bo hos deres mor til de er 3 år, dvs. at mange børn vokser op i et fængsel. Nör Denmark besluttede at give kvinderne arbejde (producere uld) og i de timer de arbejdede kom børnene ud af fængslet og blev passet af slægtninge, mens moderen tjente penge, som blev gemt på en opsparing til hun blev løsladt, på den måde var de medvirkende til, at kvinderne kom ud af fængslet til en bedre start.

De har også støttet kræft på forskellige måder. De har lavet “stars for life”, her satte de en stjerne i deres styles og her gik 25 eller 50 kr. pr. style til kræftramte unge (her samlede de 40.000). De har også givet donationer nogle gange, så det ligger dem meget nært at hjælpe, da familievirksomheden også selv har haft sygdommen tæt inde på livet..

I deres første N+ kollektion er der 11 styles hvorimod den nye spring/summer kollektion 2016 består af hele 25 styles (Jeg HAR smugkigget og jeg HVINER af fryd!!!) I kan godt glæde jer.. Og mon ikke der også kommer en konkurrence lidt senere…. 🙂

Nok om det, NU skal i se noget af det på en kurvet kvindekrop i str. 50/52!

Her har jeg Baggybukser på fra N+, de er bare SÅ fede, lækker kraftig stretchkvalitet, som holder form og farve. Dertil har jeg en body fra Carmakoma samt den lækreste skindjakke EVER! Jeg har et par boots på, synes det giver et fedt casual look til sættet..

Baggybukserne kan købes her: N+ baggybuks

DSC_4389 DSC_4372 DSC_4370

DSC_4402

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg har mixet nogle styles fra N+ kollektionen med både fine blonder fra Carmakoma, ripped jeans fra VRS Jackie og en fin top fra Zizzi.. Som I også kan se kan man tone det op og ned blot ved at skifte bootsene ud med et par fede stiletter. Fotografen har taget mange gode billeder, så I bliver altså spammet med alle mine yndlingsbilleder 🙂

Her er jeg hoppet i et par meget mørkegrå/sorte ripped slim jeans fra VRS Jackie, en fin blondeoverdel fra Carmakoma, et par leopard stilletter og igen jakken, jeg bor virkelig i den jakke!! Den kan købes her: N+ læderjakke

DSC_4427 DSC_4424 DSC_4414 DSC_4420

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Som I også kan fornemme på billederne er min helt klare favorit den lækre skindjakke som bare er super lækker at have på. Den er et mix af det blødeste lammeskind, med indsat stretchblonde både foran og bagpå og på ærmerne, jakken har ligeledes nogle store skønne lommer foran. Den er blød som smør, den er let og tynd så den er på ingen måde varm at have på. Og samtidig har den en super flatterende pasform, men døm selv og spørg endelig hvis I har spørgsmål.

Her er jeg hoppet i lækker blød lammeskindsnederdel, også fra N+ samt en mega cool og rå skjorte med forskellige længder og fede læderdetaljer. Har stylet den med en sort top fra Zizzi, og højhælet støvler – jeg vil senere prøve at style den med slimjeans.

Skjorten kan købes her: N+ skjorte – nederdelen forhandles pt. kun af Navabi, her: N+ lammeskinds nederdel

DSC_4481 DSC_4508 DSC_4513 (2) DSC_4512 (2)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg har tøjet fra N+ i str. XL (svarende til str. 52) og det går op i en XXL (str. 54) Jeg har fleres styles fra N+ jeg vil vise jer løbende – det er virkeligt tøj i sin helt egen “klasse” og det bliver uden tvivl en kæmpe succes, hvilket det allerede er, de fortalte at deres første kollektion af N+ var revet væk fra deres lager – så det tegner godt for N+ by Nör Denmark. Hvis Nör Denmark selv skal beskrive deres tøj skal det føles så godt at have på, som man har det i sin yndlingssofa.. .I kender godt følelsen af at man ikke har lyst til at rejse sig, sådan har man det i deres tøj.. Man har ikke lyst til at tage det af igen! Hertil kan man så “skifte pyntepuderne” (accessories i form af smykker, strømper, sko, tasker etc.)

Det er ihvertfald et mærke som fremover vil have en fremtrædende plads i mit klædeskab!!

 

Facebook Comments

Comments

comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *