Plaisir – lækkert og pikant lingeri til den kurvede kvindekrop

Så er den her – BH’en mange af jer har spurgt efter! BH’en er fra danske Plaisir og modellen som jeg har på, på mine modelbilleder hedder “Pauline”, super flot og enkel model med mulighed for at dekorere med smykke. De har nu også lavet den der hedder “Tiffany” og den kan også dekoreres med de flotteste smykker. Bh’en har en hel skål, hvor næste hele skålen er i dobbelt lag, inderst en meget finmasket microfiber og yderst en smuk elsatisk blonde. Skålens øverste del er i den finmaskede micrifiber der giver mulighed for at se lidt af barmen igennem. Hermed får du både den gode støtte fra hel skålen og et let og elegant look. Trusserne hertil er MEGA frække, trods det at det er MAXI trusse. Den er ligeledes i finmasket microfiber og er i en lækker kvalitet og pasformen er SÅ god. Det der gør den ekstra pikant er, at den bagpå, og foran, har et foret stykke, så bagpå minder det om en string-trusse. Jeg er HELT VILD med dette sæt.. Og nu skal I høre..

Hvis I bruger “curvylicious” som rabatkode, kan I opnå 10% rabat hos Curvii – en hjemmeside med alt hvad det kurvede kvindehjerte begærer! De har mange lækre brands, også nogle som er nye for mig, så giv jer god tid, er sikker på du bliver fristet!

Du finder sættet her – der er link under hvert billede, husk at skriv curvylicious i rabatkode, hvis du gerne vil have -10% rabat.

aIMG_1008
Tiffany BH – kr. 399,-
aIMG_1013
Køb smykket her – kr. 125,-
aIMG_1000
Køb trusse her – kr. 199,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

aIMG_1042

aIMG_1043

aIMG_0990
trusse forfra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Se hele kollektionen på Plaisir’s hjemmeside, de står klar til at hjælpe hvis du skulle have spørgsmål.

 

Plaisir er en gammel dansk virksomhed, som blev startet tilbage i 1926, af Christian Ulsø og hans kone Mette. De startede produktionen hjemme i deres kælder. I 1960 blev der bygget en fabrik og den bliver idag brugt til kontor for virksomheden. I 1990 skiftede firmaet navn fra Ulsø design til Plaisir, da produktionen var blevet international og det der med udland og “ø” klingede ikke, så derfor valgte man at skifte navn.  Idag ejes virksomheden af Christian og Mettes børnebørn, Bodil og Lone Ulsø. I 1997 valgte de at skifte retning, nemlig mod de kurvede kvinder da efterspørglsen var rigtig stor. Deres mor, Eva, arbejder stadig på fabrikken den dag idag, 88 år gammel.

Facebook Comments

Comments

comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *