Lækre strømpebukser fra Proudplus – hvis du vil undgå flere fejlkøb, så læs med her…

Hvor tit har du prøvet at få købt en pakke strømpebukser i Bilka eller andre steder i str. 48-52 eller str. XXL og komme hjem, og så kan du kun lige få dem over knæene eller de er for korte i livet?!?!?! Åh gud hvor jeg hader det – men jeg har heldigvis fundet STEDET som har de lækreste og flotteste strømper! Og så har de bare en lækker pasform OG de holder mere end én vask!

Udover det, er pigerne vildt gode til at guide i forhold til størrelse – og det er guld værd! Jeg har stadig den holdning at jeg går efter et nummer større end jeg er, da jeg af erfaring ved, at jeg så ikke så let får dem hevet i stykker. Men har du spørgsmål, så skriv til dem på siden inden du bestiller, så er du sikker på at du får de helt rigtige strømper.

Jeg vil vise jer tre forskellige par strømper..

Jeg har prøvet deres fishnet-strømper fra Glamory og jeg er ret imponeret over kvaliteten. De sidder rigtig godt og de holder også til at blive brugt mere end én gang.

De kan købes til 149,- hos Proudplus – jeg synes de er rå til både skind men også til at peppe “den fine” kjole op med. Jeg er fan!

 

a_IMG_1106 a_IMG_1135 a_IMG_1120 a_IMG_1096

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg har også prøvet to forskellige par mønstrede, også fra Glamory, synes de er super flotte og meget festlige – det ene par havde jeg på til det store Fashionshow i Hamburg sammen med min designerkjole og jeg synes det spillede MAX.

De første to billeder er med harlekinmønster – super feminine! De andre er også ternet, i en lidt kraftigere kvalitet.

Harlekin kan købes til 129,- her

De andre ternede kan købes til 139,- her

Følg dem på Facebook – og her på Proudplus.dk

 

 

a_IMG_1182 a_IMG_1178 a_IMG_1173 a_IMG_1163

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hold jer ikke tilbage hvis I har spørgsmål – jeg lover at I får min uforbeholdne og ærlige mening, én ting er sikkert, jeg er blevet stamkunde hos Proudplus. Jeg vil godt give lidt ekstra, for kvalitet og pasform, men også for den helt rigtige vejledning.

 

 

Facebook Comments

Comments

comments

2 thoughts on “Lækre strømpebukser fra Proudplus – hvis du vil undgå flere fejlkøb, så læs med her…

  1. Tillykke med kvaliteten af ​​din hjemmeside. Du har ånden, skønhed, alvoren af ​​de store professionelle. Jeg ønsker dig en stor succes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *