Time to party – To forskellige “LBD” fra Zizzi

Jeg ELSKER en god fest og jeg går meget op i, at være klædt på til fest. Og hvad er mere festligt end en sort kjole der viser dine smukke kurver frem på bedste vis?

En sort kjole kan du tone op eller ned – alt efter dit humør. Du kan style med kulørte smykker, kulørte/mønstrede strømper, et bælte eller holde den helt stilren som den er.

For mig kommer det helt an på mit humør på dagen, men også på hvor lidt eller meget gas jeg giver den med makeup’en.

I mit skab finder du disse to sorte kjoler (også kaldet “LBD” = “little black dress”) – begge festlige og begge viser de mine former og alligevel vidt forskellige, men jeg elsker dem begge. For mig er sorte kjoler, gerne forskellige, en vigtig del af min før omtalte basic garderobe. Jeg kan altid finde en kjole der passer til anledning og humør.

Som I kan se har jeg stylet den første kjole med blonde øverst, og rynkeeffekt nederst, med et smalt guldbælte. Den sorte “femme fatale” kjole i velour er “vampet” og sensuel og jeg synes den er SMUK i sig selv. Det jeg rigtig godt kan lide ved velourkjolen er den har V-hals, hvilket jeg synes virker godt når man som jeg har en stor barm.

Kjolen med blonden og drapering/rynkeeffekten falder SÅ flot og jeg føler mig smuk og sensuel når jeg har den på, begge er kjoler der vækker opsigt på et dansegulv, så gå ind på Zizzi’s onlineshop så er jeg sikker på du finder lige netop den kjole eller en anden party style som lige matcher DIG smukke kvinde!

IMG_3385
Zizzi kjole med rynkeeffekt kr. 599,95

IMG_3386

DSC_4632
Zizzi velourkjole kr. 699,95

DSC_4618 DSC_4653

 

 

 

 

 

Facebook Comments

Comments

comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *