Zizzi Spring/Summer 2016 – tid til årets første “GIVE AWAY”

Super lækker og chic denim tunika

Vi har nu passeret den 1. marts og for mig er det lig med forår.. Men hvad skete der så lige for massiv snevejr, da jeg kørte på arbejde fredag morgen? Har da sjældent set SÅ store snefnug! Og som om det ikke var nok, ja så har det sneet her hos mig både lørdag og søndag, NU må det være nok!! 

Jeg er i samarbejde med Zizzi blevet enige om, at én af jer dejlige kvinder skal have muligheden for at blive forkælet med denne lækre denim tunika. Tunikaen du kan vinde er str. L og kan ikke ombyttes til anden størrelse eller anden vare. 

Tunikaen har en værdi af kr. 499,95 og kan findes på webshoppen - den findes i en lys og en mere mørk denim, denne du kan vinde her er den lyse 🙂

tunika tunika1

Der er dette forår masser af denim i butikkerne og jeg må indrømme at jeg er ret vild med denim! Det kan styles på mange måder og er nemt at mixe med andet man har i sin garderobe. Elsker et par rappe jeans hvor benene er 3/4 i længden, det er så smart til både sandaler, sneakers, stiletter eller hvad man nu vil have på. 

Noget af det jeg elsker ved denim er, at det kan "dresse up" eller ned, alt efter humør og anledning - tror aldrig jeg bliver træt af det. Noget jeg bruger meget i foråret og sommeren, er min cowboyjakke, elsker at bruge den til mine lette sommerkjoler, tror ikke jeg har én kjole, som ikke er flot sammen med min jakke... Og så selvfølgelig jeans, jeg bruger jeans både når jeg slapper af med en t-shirt og cardigan til, men kan også finde på at tage jeans på i byen. Sådan et par velsiddende jeans, stiletter, en top og en fed jakke, så er man i mine øjne chic og klar til at male byen rød 🙂

Nu har DU muligheden for at vinde denne lækre tunika til din forårsgarderobe - fortæl i kommentarene herunder blogindlægget hvordan du vil style den 🙂 Jeg trækker en vinder på tirsdag den 15/3 - på min fødselsdag 🙂

Nyd resten af søndagen og er vi så ikke enige om, at NU er det forår?!?!? 

Comments

comments

2 thoughts on “Zizzi Spring/Summer 2016 – tid til årets første “GIVE AWAY”

  1. Sorte leggings, og enten sandaler med lidt bling bling på til en fest aften eller et par af mine nike sko hvis det er til hverdag 😃

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *