1 skjorte – 3 outfits, tid til at snakke om en god “basic” garderobe

God formiddag ladies!

Hvilke af de 3 outfits er DU mest til? Personligt er jeg vilde med alle 3, det kommer helt an på anledningen..

Outfit nr. 1 er i mine øjne et klassisk “casual” look som for mig vil være oplagt at bære på arbejde (jeg arbejder som økonomikonsulent i det offentlige)

Outfit nr. 2 ville jeg tage på, når jeg skulle på cafétur med veninderne, liiiiidt partystyle uden at være det for meget, men bukserne giver lige sættet lidt kant.

Outfit nr. 3 er det helt klassiske, feminine look som jeg er STOR fan af – det kan bruges til så mange anledninger og derfor bliver det nok også MIN favorit, netop fordi det kan anvendes til alle lejligheder..

For mig er det vigtigt, at have en god og anvendelig “basic” garderobe så man altid kan skabe sig et look der lige passer til lejligheden. Og ja, en habitjakke koster mere end 500 kr. men se det som en investering. Når først du har én klassisk jakke som sidder godt på dig, så behøver du kun den ene og den kan bruges i MANGE år. Invester i et par ordentlige mørke eller sorte jeans som sidder godt på dig og køb også den sorte nederdel, så er du altså godt kørende. Der er jo ingen der siger du skal købe det hele på én gang, men over tid. Det er faktisk først for nyligt, at jeg købte den samme skjorte, i lyseblå og råhvid. Men nu har jeg alle dele til en god “basic” garderobe og har ingen undskyldning for ikke at kunne finde på noget at tage på, for så kan jeg “bare” mixe nogle af mine “basic” ting, det holder HVER gang.

"Femme fatale" - kjole fra Zizzi'z nye partykollektion, en kjole du kan bruge igen og igen....
“Femme fatale” – kjole fra Zizzi’z nye partykollektion, en kjole du kan bruge igen og igen….
12036388_1054365337920538_6464654976105955574_n
Her er et fedt sæt fra Carmakoma, og ja, det er også i den dyre ende, men jeg er kæmpe fan af deres stil, look, og pasform

Jeg bliver altså lidt irriteret over alle de mange negative kommentarer, især på Zizzi’s side på Facebook, uanset hvad de annoncerer og reklamerer for, så synes de fleste kommentarer handler om at de er for dyre! Jeg tror det hænger sammen med, at man som kurvet kvinde i MANGE år måtte “nøjedes” med at købe tøj i Bilka for de var de eneste som havde noget man kunne passe og det kostede tillige med IKKE ret meget. Man var ligeglad med kvalitet og pasform for det der var vigtigst var jo nu engang at vi havde tøj på kroppen!

MEN tiderne er HELDIGVIS ændret, vi ser idag nye brands poppe op alle steder, og JA, mange ting koster fra 300,- og opefter, men der sidder altså også designere som har specialiseret sig i at designe tøj til os med kurver uden vi ligner en kasse eller et telt. De er endda også begyndt at forkæle os med styles i silke og ægte skind, 100% bomuld og meget mere. Og det kan de altså ikke sælge til 129,- kære venner, er ked af at sige det. En lækker habitjakke som SIDDER godt koster typisk mellem 500-1.000 kr., men igen det er en investering! Tænk nu på sko f.eks., der kender jeg MANGE kvinder som tænker på komfort og kvalitet, jeg gør det selv, jeg har et par “Gabor” sko til at have på når jeg skal i byen, fordi jeg ved at jeg kan danse hele natten i de sko. Hvor mange af jer har ikke ejet et par eccosko i den ene eller anden udformning fordi de er indbegrebet af “kvalitet og komfort”? Men når det kommer til vores garderobe, så vil vi ikke prioritere og det synes jeg er ærgeligt..

 

Jeg vil gerne rykke lidt ved jeres opfattelse af hvad der “er for dyrt”, kvinder i “almindelig” størrelser har i mange år været vant til de priser som vi først de senere år, er begyndt at skulle forholde os til.. Personligt synes jeg det er FEDT, at jeg også kan købe en skindjakke (som jeg kan ånde i og som holder i MANGE år) og en bomulds- eller silke bluse som jeg ligeledes kan ånde i.. Kurvede kvinder har idag OGSÅ et valg og det er jeg da helt vildt taknemmelig for – jeg kan også købe en billig polyestertop, dem har jeg mange af, men jeg vil også gerne “forkæles” med f.eks. en bluse i silke eller en jakke i skind og for mig er det en investering.

Jeg håber DU vil være med i debatten om pris og kvalitet, pasform, komfort og meget andet – kom frisk! Og ha’ så en fantastisk weekend!

N+ By Nör Denmark, denne skindjakke i det blødeste lammeskind koster 2.900kr. men så har man også en KVALITETSJAKKE i de næste mange år.
N+ By Nör Denmark, denne skindjakke i det blødeste lammeskind koster 2.900kr. men så har man også en KVALITETSJAKKE i de næste mange år.
Lækker fakefur pelsfrakke fra Etage Plus - er vild med at kurvede kvinder også kan få feminint og lækkert overtøj som signalerer "her kommer jeg"
Lækker fakefur pelsfrakke fra Etage Plus – er vild med at kurvede kvinder også kan få feminint og lækkert overtøj som signalerer “her kommer jeg”
Benedikte Utzon - hendes nye kollektion kommer til salg til januar og det er tøj til kvinden der ikke går på kompromis med kvalitet og pasform
Benedikte Utzon – hendes nye kollektion kommer til salg til januar og det er tøj til kvinden der ikke går på kompromis med kvalitet og pasform

Facebook Comments

Comments

comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *