Lækre negle hos Frisør Brandt…

Nu har jeg siden 2009 haft “lange negle” i form af “gele negle”. Jeg har, så længe jeg kan huske tilbage, været neglebider, og jeg ville blive det igen, hvis jeg stoppede med at få lavet negle.

Tør ikke tænke på hvordan mine fingre ville se ud hvis mine negle ikke var belagt med gele.. Men det skal jeg ikke kede dig mere med..

I sidste uge besøgte jeg Frisør Brandt i Vebbestrup, et lille lokalsamfund ca. 5 km. fra Arden, de er nok mest kendt for deres softice fra Vebbetrup Mejeri, men det vender jeg tilbage med til sommer!

Frisør Brandt er en hyggelig frisør og negle salon. Bianca fortæller, at hun til maj næste år ombygger salonen og udvider med spraytan. Hun har indrettet kælderen i sit hus, der er lavt til loftet og en meget hyggelig stemning. Bianca er sød og imødekommende og nem at snakke med, hun elsker at snakke om hendes lækre dreng på 2 år, men er også meget interesseret i sine kunder, uden at være anmasende, det var så hyggeligt, og tiden fløj afsted.

IMG_6385
Der bliver lavet striber..
IMG_6386
Negle – hvilken farve?
IMG_6384
Kaffe mens du venter 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Som I nok har på fornemmelsen er jeg en pige der godt kan li’ der sker lidt, der må gerne være KNALD på og det gælder også mine negle.. Dog er det MEGET tæt på, at jeg får overbevist mig selv om, at jeg skal have meget naturlige negle, meeeeeeen der går lige præcis to minutter, så har jeg skiftet mening, igen, og det fortsætter ca. resten af tiden.. smiler, vi bliver dog til sidst enige om farven..

 

IMG_6389
“Mon hun snart tager en beslutning”…
IMG_6393
Bianca er meget koncentreret..
IMG_6387
Der finpudses..
11418642_10154420473386982_1603203313_n
I LOVE it <3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Som I nok kan se endte jeg med nogle MEGET lækre julenegle.. Jeg er VILD med sort, også på neglene, og i mine øjne er de bare vildt elegante og samtidig liiiiidt frækkke 😉

Priser for gelenegle:

  • Nyt sæt kr. 520,-
  • Forstærkning af egen negl kr. 380
  • Opfyldning fra kr. 330,-

Klip og farve:

  • Dameklip kr. 245,-
  • Herreklip kr. 180,-
  • Børn fra kr. 100,-
  • Farve fra kr. 330,-
  • Striber i folie fra kr. 380,-
  • Striber i hætte fra kr. 280,-
  • Extensions fra kr. 1.729,-

 

I kan booke en tid hos Bianca både via telefon eller ved at sende hende en privat besked igennem Facebook – hun svarer meget hurtigt. Udover det har hun altid et godt tilbud til nye kunder og har tit mange gode tilbud. Derfor synes hun også at EN AF JER skal forkæles med 3 valgfrie produkter fra ICECREAM (pånær olie) – det er altid dejligt med nogle lækre produkter til håret hvad enten man har krøller, glat, langt eller kort hår.

IMG_6638
Vind 3 valgfrie produkter..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(For at vinde skal du like både Frisør Brandt og Curvylicious sider på Facebook, samt skrive i opslaget herunder hvilken slags negle det er jeg har fået lavet)

Vi finder en vinder på onsdag!

VINDEREN BLEV: Pips Andersen – tillykke <3

Facebook Comments

Comments

comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *