“GIVE AWAY” – i samarbejde med Nanna XL

VINDEREN AF DENNE LÆKRE KJOLE BLEV:

HELLE ROSAGER fra Borris, hun har fået direkte besked 😉

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Nanna XL

Nu kan denne lækre kjole “Naja” blive din – jeg er helt solgt. Den har virkelig en lækker pasform og falder flot. Og så er den bare festlig og en rigtig “eyecatcher”!

Jeg har altid været vild med dyreprint, især snake og leopard, det er og bliver “in” i mine øjne.. Og det gælder året rundt!

Jeg har stylet kjolen med en blazer og sorte, enkle strømper og sorte sko. Den er også flot uden blazer, eller med en sort 3/4 ærmet bluse eller body under, det er måske ikke lige årstiden for bare arme.. Man kunne også tage lange sorte støvler på, det ville også være hamrende lækkert. Eller give den gas med et par sølvstiletter, der er MANGE muligheder!

 

aIMG_1440 aIMG_1458

aIMG_1466

aIMG_1483 aIMG_1473

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Man kan også tage et bælte på helt oppe under barmen, det er jeg ret vild med, men det er en temperaments sag.

Kjolen jeg har på er str. L svarende til 50/52 – vinderen kan selv vælge størrelsen. Kjolen er fra Nanna XL’s egen kollektion, også blazeren.

Kjolen har en værdi af kr. 600,- og blazeren kan købes for kr. 700,-.

Du kan finde og følge Nanna XL på deres hjemmeside eller følge dem på Facebook – du kan på deres hjemmeside tilmelde dig deres nyhedsbrev og sikre dig info om udsalg og andre tilbud før alle andre. De er også at finde på Instagram. Som en service har Nanna XL lavet en ønskeseddel, som du kan downloade og udfylde og give til manden eller familien, så går det hele lidt nemmere.

Når jeg skal i Nanna XL er den i Aalborg Storcenter tættest på mig – her bliver man altid mødt med et smil og de har udover et stort udvalg af tøj, også MANGE smykker, tørklæder, bælter, strømper, ja selv lingeri sælger de. De forhandler mærker som Nanna, Zizzi, Cassiopeia, Junarose, Zhenzi og mange flere..

Jeg har i en kortere periode selv arbejdet i Nanna XL i Aalborg og det er virkelig en stor, lækker butik. Der er mange faste kunder og Tina (butikschef) er god til at lave forskellige kundeaftener og modeshows og det bliver altid mødt med stor opbakning.

For at VINDE denne lækre kjole skal du under indlægget, her på bloggen (ikke på FB-siden) fortælle hvordan DU vil style kjolen – og så skal du like BLOGGENS FACEBOOKSIDE og jeg bliver helt vildt glad hvis du vil dele den og/eller invitere nogle af dine kurvede veninder, bekendte, kolleger eller andre – dette er dog ikke afgørende for om du vinder eller ej <3

 

Facebook Comments

Comments

comments

4 thoughts on ““GIVE AWAY” – i samarbejde med Nanna XL

  1. Jeg vil style denne virkelig lækre kjole, med mine sorte strømpebukser, mine nye støvler(sorte) og en fin sort blazer og selvfølgelig en masse lækkert bling bling😍😍 Jeg er ligesom du fuldstændig vild med dyreprint!
    Glædelig jul🎅🏼☃🎄

  2. Jeg vil style den med en rå cowboy jakke og lange højhælede støvler. Så vil jeg ligge makeup, som skal være smokey eys og nude læbestift

  3. Jeg ville have mørke nylonstrømper på, sko med lidt hæl og lukket “snude”. Så vil jeg tilføje en lang halskæde i sort/sølv og en super lækker læder jakke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *