“Give away” fra N+ – lækker kjole i et mix af silke og uld

Dette indlæg er lavet i samarbejde med NÖR Denmark Denmark.

N+ by NÖR Denmark er kommet for at blive – nu har jeg fornøjelsen af at være ambassadør for deres plussize kollektion og jeg må bare sige, at jeg er STOR FAN!

Tøjet er bare i en LÆKKER kvalitet, deres jersey tåler ingen sammenligning og ej heller gør deres lammeskind – det er det blødeste og lækreste, og man har bare lyst til at blive i det.

Jeg er blevet enige med NÖR om, at I skal forkæles lidt i denne søde juletid og derfor kan du nu vinde denne smukke kjole “Rafa” som har en værdi af kr. 1.699

 

IMG_5494 IMG_5498 IMG_5510 IMG_5511

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Som I kan se har jeg stylet kjolen med et bælte lige under barmen og strømpebukser og en høj støvle. Den er også mega flot til en grov strømpe og et par “boots”, det er en kjole som kan anvendes på mange forskellige måder. Jeg har kjolen i str. XL

Kjolen er et mix af bomuld og silke og ærmerne er et mix af uld og polyester – ærmerne har “huller” hvilket jeg synes giver den ellers meget “pæne” kjole lidt kant, og det er hvad Nör gør, som designeren, Kirsten, siger; vi kan godt li’ at “larme” lidt. Og det er noget af det jeg elsker ved N+ – det er noget helt nyt, de tør og de gør det SÅ godt!

For at VINDE denne lækre kjole, skal du følge både Curvylicious samt NÖR Denmark på Facebook. Skriv i en kommentar herunder hvilken str. du ønsker kjolen i, størrelsesguide kommer her:

stoerrelsesguide1

 

 

 

 

 

Både Curvylicious og NÖR Denmark er på Instagram og vi vil blive MEGET glade hvis I også vil følge os der (klik på navnet og I kommer direkte dertil)

Nyd denne 3. søndag i advent, jeg finder en vinder af kjolen på onsdag 🙂

VINDEREN BLEV: Betina Rothmann – tillykke <3

 

Facebook Comments

Comments

comments

2 thoughts on ““Give away” fra N+ – lækker kjole i et mix af silke og uld

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *