Shapewear – den lækre og feminine slags..

Dette indlæg/”give away” er lavet i samarbejde med Plaisir.

Billedet er redigeret af grafisk designer: Fabrice Favard fra Frankrig – se hans professionelle side her og giv ham et like.

For godt en uge siden viste jeg jer det lækre sæt lingeri med smykke-bh fra danske Plaisir.

De laver også den lækreste shapekjole, som udover virkelig at shape og forme og glatte ud, også er hamrende elegant og forførende – og DU kan vinde den!

Ikke nok med at I kan købe den hos Curvii og få 10% rabat hvis I bruger rabatkoden “curvylicious” – så har I også mulighed for at VINDE denne lækre shapekjole (værdi kr. 549,-).

For mig har shapewear hidtil været sådan lidt en “sexforskrækker” oplevelse, men næh nej, det er slut nu! Som I kan se har jeg brugt den smukke smykke-bh sammen med shapekjolen, jeg synes det er så flot og elegant sammen. I kan også stadig købe BH og trusse med 10% rabat hvis I bruger rabatkoden “curvylicious” hos Curvii.

TILBUDDET GÆLDER KUN TIL OG MED FREDAG INDTIL KL. 19.00 – GÆLDER BÅDE BH/TRUSSE SAMT DENNE LÆKRE SHAPEKJOLE!!!

Shapekjolen går til under brystet og presser derved ikke brysterne flade, derimod er der lidt ekstra støtte til barmen, Man kunne frygte at kjolen ville rulle op, men den sidder godt fast da der nederst på kjolen er en silikonekant som gør at den bliver hvor den skal. Har I spørgsmål eller er i tvivl om andet omkring Plaisirs lingeri, så er I meget velkomne til at kontakte Plaisir, de vil hellere end gerne hjælpe og de er så dygtige – jeg er FAN.

 

a_IMG_1211
Shapekjole stylet med “Tiffany” smykke-bh

a_IMG_1227 a_IMG_1200

a_IMG_1205 a_IMG_1223

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Skulle det nu vise sig at du har købt shapekjolen og du så også er så heldig at vinde den får du selvfølgelig refunderet dine penge)

Det eneste du skal gøre for at være med i konkurrencen er, at like bloggens facebookside samt skrive navnet (hint: klik på det første billede) på shapekjolen nedenunder her på bloggen i kommentarfeltet – jeg finder en vinder på fredag den 27 november  kl. 19.00

 

Facebook Comments

Comments

comments

10 thoughts on “Shapewear – den lækre og feminine slags..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *