Foredrag med Kirk Rønler – vil du med?

Kirk Rønler - Kåret som en af årets mest inspirerende og modige kvinder af Femina i Guldnummeret 2016

Nu har DU chancen for at komme til et spændende foredrag i Viborg - Kirk Rønler har udlovet 2x2 billetter til hendes to foredrag, som bliver afholdt i Viborg på TIRSDAG DEN 14. MARTS 2017. 

Du kan vinde 2 billetter til det ene foredrag til en værdi af 300,-

Det eneste du skal gøre for at deltage, er at skrive hvilket af foredragene du kunne tænke dig at vinde billetter til og hvem du kunne tænke dig at invitere med. 

Jeg er også inviteret og jeg glæder mig enormt meget til at møde Kirk Rønler. Jeg har hørt om hende fra andre og hendes foredrag skulle være helt fantastiske og virkelig ramme én - på den gode måde! Det er lige hvad jeg trænger til - kender I ikke det? Jeg trænger til et boost - og jeg er sikker på at foredraget omkring at slutte fred med din krop rammer SPOT ON! Det er jo lige netop DET budskab, som jeg også brænder for at komme ud med til alle jer, fantastiske skønne kvinder. 

Det andet foredrag, handler om dating og om hvordan du får en kæreste. Well, nu er jeg jo i forvejen godt gift, men jeg er sikker på at jeg alligevel får noget ud af det - jeg kender jo mange som kæmper og søger efter kærligheden og det er altid godt med ny indsigt.

"Slut fred med din krop"

Kl. 17.30-19.15, GIV Huset, En del af idrætshøjskolen , Vinkelvej 32, 8800 Viborg

"KIRK RØNLER ER KÅRET SOM EN AF DE 100 MEST INSPIRERENDE KVINDER I 2016 AF FEMINA. BLANDT ANDET FOR ARBEJDET MED AT HJÆLPE KVINDER MED AT SLUTTE FRED MED DERES KROP. KOM MED TIL FOREDRAGET SLUT FRED MED DIN KROP OG HØR MIN PERSONLIGE HISTORIE OG BLIV KLOGERE PÅ SKAM, SKYGGESIDER, RELATIONER, SELVVÆRD OG HVORDAN DU KAN ARBEJDE, SÅ DU KAN SLUTTE FRED MED DIN KROP"

"Sådan får du en kæreste, Inspiration til dit datingliv"

Kl. 19.45-21.30, GIV Huset, En del af idrætshøjskolen , Vinkelvej 32, 8800 Viborg

"ER DU TRÆT AF TINDER? KUNNE DU TÆNKE DIG EN KÆRESTE? SÅ KOM MED TIL FOREDRAGET SÅDAN FÅR DU EN KÆRESTE MED KIRK RØNLER, HVOR DU FÅR INSPIRATION TIL ET SJOVERE DATINGLIV, DER GIVER KÆRLIGHEDEN BEDRE BETINGELSER"

Jeg trækker en vinder på mandag den 13. marts - glæder mig til at møde dig!

Vil du være helt sikker på at du får en billet, så kan de købes HER

Gæsterne siger:

Anmeldelser af "Slut fred med din krop"

'Flere gange sad jeg med gåsehud eller tårer i øjnene, der skyldtes rå ærlighed og nærvær og en historie, som ramte plet på mine svage punkter. Hvad jeg tog med mig, er alt det forarbejde en skøn og modig kvinde har gjort for andre kvinder og som gav mig lyst til at belønne, i stedet for at bekrige mig selv og min krop.'
Anna

'Jeg vil klart anbefale ALLE at tjekke hende Kirk ud. Hun er for vild!' 

 

Anmeldelser af "Sådan får du en kæreste"

'Kirk er en klog kvinde. "Få inspiration til dit datingliv" var det skønneste foredrag om at tænke ud af boksen som single, og et kærligt spark til netop alle os singler, der måske er en tand mere afventende i vores søgen efter kærligheden, end vi lige går og tror. Om det at turde at melde sig selv på banen. Kirk, din selvindsigt, selvironi og så det faktum, at du er den skønneste og mest nærværende fortællerske, gjorde aftenens foredrag til en oplevelse, som jeg synes, at alle, også dem i parforhold, skal unde sig selv. Som single kan man godt føle sig til lidt kørt fast i forestillinger om, hvordan tingene burde være. Og på at man ikke orker én eneste kaffedate mere eller én mere tur om de forbistrede søer. Du giver indsigt og rusker i forestillingen om, hvordan tingene burde være. For hvem bestemmer egentlig det udover en selv. Man kan mærke dig i alt hvad du laver. Uanset om der danses eller fortælles.'

Karin, gæst ved foredrag i København

'Kære Kirk, 
Tusind tak for et helt fantastisk, inspirerende, skide sjovt og øjenåbnende foredrag om dét at finde ham mr. right, nogle af os stadig er på udkig efter. 
Du har en herlig energi, du fanger hele publikum, om man er 25 eller 55 år, mand eller kvinde, og du formår ikke mindst at gøre foredraget underholdende med din humoristiske selvironi. 
Du tør sætte dig selv i spil ved at blotte de sårbarheder, du selv har oplevet i dit datingliv, og det får publikum til at føle sig trygt og åbent for dit i øvrigt meget klare budskab; at vi skal "turde" mere! Man mærker som gæst i dit selskab også tydeligt, at du har noget på hjerte, som du brænder for. Og desuden at det ikke blot er en genfortælling af dine egne op- og nedture i datinglivet, men at du rent faktisk har et videnskabeligt aspekt med inde over, som er spiseligt for alle - f.eks. dét at du nævner kærlighedssproget, som man med fordel kan være opmærksom på er forskelligt fra menneske til menneske.' 

Ditte-Maria, gæst ved foredrag i Fredericia

Comments

comments