Butik Rikke – vil du med på en “Curvylicous Tour” til Samsø?

Butikken der har det hele

Butik Rikke er en lækker tøjbutik, som fysisk er placeret på skønne Samsø. Butikken drives af Rikke Wolff Jensen, som udover at have sin butik og webshop, også arbejder på kontoret fuld tid i hendes mands el-installatør firma. Det er grunden til, at den fysiske butik har begrænset åbningstider: torsdag-fredag kl. 14-17 og lørdag kl. 10-13. Dog er der i skoleferier åbent hver dag, på nær om søndagen. 

Rikke har ansat Susanne, Jette og Signe, som hjælper med at passe den fysiske forretning. Udover lækkert modetøj i str. 36-56 sælges der også sko, sandaler og støvler fra mærkerne Rieker og Marco Tozzi. 

Efterspørgslen på plussize tøj har været stigende og derfor har de også udvidet sortimentet i butikken løbende.

ZOEY er et forholdsvist nyt mærke indenfor plussize branchen og det er meget populært, fortæller Rikke. Butik Rikke er også én af forhandlerne med det største udvalg af netop ZOEY.  

Udover ZOEY forhandler de også Zizzi, ZbyZ, Ciso, Cassiopeia og som det sidste nye, DNY og ADIA. Så der er virkelig noget lækkert at vælge imellem.

Du finder også Butik Rikke på Facebook lige her - hvis du "synes godt om" siden, kan du følge med i konkurrencer, tilbud og når der evt. kommer nyheder i butikken og på webshoppen.

 

 

butik_rikke_TAM_1926
Indehaver Rikke Wolff Jensen

 

butik_rikke_TAM_1849

"Curvylicious TOUR" - vil du med til Samsø?

Vil du med en tur til smukke Samsø? Vi er igang med at planlægge et Style-event hos Rikke, planen er en lørdag sidst i september/start oktober. Vi mødes ved færgen og følges derover. Rikke holder butikken åbent kun for os. Jeg guider jer gennem "Stilkernernes univers" og bagefter kan I shoppe og få al den hjælp I ønsker. Vi slutter igen af med en bid mad og en tår til tørsten, vi skal jo ikke gå sukkerkolde, inden vi vender snuden mod Jylland igen.

Nærmere info følger - men du kan glæde dig til en dag hvor DU er i fokus! Der bliver begrænset antal pladser, max 20 da vi ellers bliver for mange til at alle får noget ud af det. Jeg glæder mig til at de sidste detaljer er på plads, det bliver VILDT hyggeligt!

Her under er der lidt stemningsbilleder fra forretningen, som lige nu bugner af lækkert sommertøj! 

Psssssst.. Hvis du skriver "Curvylicious" i rabatkode feltet får du minus 10% på dit køb - men det gælder kun én uge!

butik_rikke_TAM_2223 butik_rikke_TAM_1977 butik_rikke_TAM_1847

Comments

comments