Bellula – it’s all about the curves!

Kvinde bag webshoppen

Mød Mia - kvinden bag Bellula.dk. Mia er, ligesom jeg, uddannet Stylecoach og er desuden uddannet designer i Paris. Jeg har endnu ikke mødt hende "IRL" endnu, men der er ingen tvivl om, at vi har samme mission, når det kommer til mode og kurvede kvinder. Tøjet, vi vælger, er så vigtigt for vores velbefindende, det indre og det ydre hænger unægteligt sammen. I kender det sikkert godt, man skal til fx. guldbryllup og føler man "bør" møde op i en kjole og man mærker det prompte! Følelsen af at være utilpas, og det er ikke nødvendigvis fordi man ikke ser smuk ud i kjolen, men FØLELSEN er bare helt forkert. 

Glem alt hvad det hedder "plejer" og man "bør" - DU skal iklæde dig noget tøj, som giver dig følelsen af lækkerhed, og man kan sagtens drage til guldbryllup i et par bukser! 

"Bellula er en webshop med speciale i tøj til kvinder med god stil, som har kurver og bruger store størrelser. Shoppen er lavet til kvinder som vil følge med modens tendenser og se godt ud hver dag. Bellula-kvinden går ikke på kompromis med kvalitet eller pasform, og sætter en ære i at signalere sin lækkerhed til omverdenen. Mias hjertemission med webshoppen, er at gøre det nemmere og sjovere at shoppe lækkert tøj i store størrelser online. Hendes vision er at tøjet skal rumme en blanding af coolness og feminine linjer – såvel som råt blandet med blødt."

I og med at Mia har uddannet sig til Stylecoach, så er hun også bevidst om, at webshoppen skal kunne rumme alle typer kvinder - alle stilkerner. Der er jo som tidligere skrevet, ingen der siger, at man ikke kan føle sig feminin, bare fordi man helst vil have bukser på. 

Tag nu f.eks. mærket ZOEY - de stormer frem og laver lækkert og feminint tøj og jeg er fuldstændig VILD MED deres glimmerbukser fra deres første kollektion. Ofte tager jeg selv kjole på, og især når jeg gerne vil have den feminine følelse, men de bukser klarede opgaven til UG. 

Jeg synes, at du på web-shoppen finder et godt udvalg af leggins og bukser - der er noget til enhver stil. Er man nu fx. til leggins/jeggings, kunne man jo fristes til at prøve et par i kækt print fra Studio og så er de oven i købet på tilbud!

Webshoppen er forholdsvis ny-startet og derfor vil hendes udvalg vokse løbende, som der kommer gang i forretningen. Jeg skal mødes med Mia i februar, i forbindelse med modeugen i København. Hun GLÆDER sig til at købe ind til næste efterår og har allerede handlet nye forårsvarer til webshoppen - jeg glæder mig til foråret og nyt lækkert tøj!

LØRDAG DEN 4. FEBRUAR KL. 10.00-13.00 AFHOLDER VI ET STYLE-EVENT KOMBINERET MED EN "POP UP" SHOP, HVOR DU UDOVER AT FÅ FEDE OG BRUGBARE STYLETIPS, VIL KUNNE SHOPPE UDSALGSVARER TIL SPOT-PRISER HOS BELLULA!

IKKE NOK MED DET, SÅ ER DER FEDE PRÆMIER PÅ HØJKANT - SES VI?? 

Hold øje med Bellula på Facebook, hvor nærmere info følger!

PSSSSTTT - lige nu er der minus 20% på webshoppen - find tilbuddet HER!

13123290_10207034385672855_683868785487416294_o 15492563_1329966090378486_8966267288516737318_n capture-one-catalog12490 aop-jegging-w-side-inserts-forfra

Comments

comments