ONLY Carmakoma – ENDELIG er dagen kommet….

Jeg er ved at REVNE af begejstring..

Jeg er sikker på, at jeg ikke er ene om, at have SAVNET Carmakoma BIG TIME, right? Men nu, imorgen, kan vi ENDELIG igen shoppe løs i brandet, som man vel kan sige er blevet "genfødt".. 

Her til højre ser I kvinden, som var med til at starte Carmakoma tilbage i 2008. Jeg talte i tlf. med Heidie Lykke igår, hvor hun inviterede mig, samt mine "blogger"-veninder over at se den nye ONLY Carmakoma AW18 kollektion, i forbindelse med modeugen her sidst i januar. Det glæder vi os HELT VILDT meget til, og jeg lover at vise jer, hvad I kan vente jer til efteråret.

Hun fortæller, at det har været meget vigtigt, at ONLY Carmakoma finder "dets eget" DNA - da det hverken er 100% ONLY eller 100% Carmakoma som det var. Det er et mix af alt det bedste fra begge brands og med det, har de skabt et fælles og stærkt udtryk, nemlig "ONLY Carmakoma" 

"Rebelsk denim, rock chic glam og feminine og sexede detaljer" kommer til at kendetegne ONLY Carmakoma - what's not to like!!

Er du ligesom jeg, ellevild for at få fingre i nogle af første "limited edition" styles, skal du nok ikke vente alt for længe, og jeg har tænkt mig at sidde klar lørdag når vi runder midnat.... 

Find ONLY Carmakoma på Facebook og Instagram

Heidie Lykke

heidie Lykke

På søndag går det løs...

Image (6) Image (8) Image (10) Image (7)

Comments

comments