Footway – shop nye sko så let som en leg

Fri fragt og lynhurtig levering

Lavet i samarbejde med Footway.dk

Jeg har længe gået og sukket efter et par fede sneakers, som kan bruges til både bukser og kjole og som kan give kant til mit look.

Footway.dk/adidas fandt jeg de her helt fantastiske RØDE sko fra Adidas og jeg ELSKER dem! Jeg er helt vild med den detalje at de er HELT røde, det synes jeg er mega fedt! De kan jo styles til mange ting og jeg synes det er vildt frækt med en netstrømpe til og et par rå jeans.. Eller et enkelt sort outfit hvor den får én på hatten med de røde sko! Netop et par sporty sko er suverænt, hvis man har en kjole som man fx. gerne vil have tonet lidt ned.. 

Hos Footway.dk kan du finder du hundredevis af forskellige skomærker og ikke nok med at de yder prisgaranti og fri fragt, så har du også 180 dages fuld returret. 

God shopping!!

røde sko

Comments

comments