MAT. Fashion – chict og lækkert tøj til den stilbevidste kvinde

Efteråret er lige om hjørnet

Sponsoreret indlæg

MAT. Fashion stammer fra Grækenland - men er virkelig slået igennem i Europa og heldigvis også i Danmark. Det er ikke et mærke du finder i alle forretninger og på hvert et gadehjørne, men det er virkelig værd at lede efter en forhandler, hvor du kan se og prøve tøjet på. De laver nogle virkelig flotte styles og mange af dem er anderledes end det vi ellers ser, men det kan jeg rigtig godt lide. Stilen er meget boheme inspireret men det betyder ikke, at ALT er stort og spraglet. 

Jeg har fået fingre i 3 af de flotte, nye styles, fra den nye AW16 kollektion, som rammer butikker og web-shopper lige nu. 

Du kan følge MAT. Fashion både på FACEBOOK og på INSTAGRAM.

Jeg har først rigtig fået kendskab til MAT. Fashion, efter jeg er begyndt at komme nede Hos Maggie i Viborg, de har et stort udvalg af deres kollektion.

I næste uge tager jeg over til modeugen CIFF i København - her bliver næste års sommerkollektioner præsenteret - det glæder jeg mig rigtig meget til. 

2cc391ed4ab024123ec284d1-1000x800 8b8f35ef5abaed180d5c97c4 - Kopi-1000x800

Lækre styles, der kan bruges til hverdag og fest

Som stylist bliver jeg rigtig glad, når jeg får fingre i nogle lækre styles, som kan mixes på kryds og tværs og som kan dresses "up or down" - på den måde får man nemlig allermest ud af sin garderobe. 

Her er et tip, som du skal huske næste gang du shopper tøj: Kan jeg bruge denne style til minimum 3 andre stykker tøj som jeg har hængende i skabet? Hvis ikke, skal du IKKE købe det! Det gælder nemlig ikke om at have mange styles (én style = et stykke tøj) i sit skab, derimod handler det om at have en garderobe, som man kan sammensætte på kryds og tværs. Derved undgår man fejlkøb og man kan også bedre se formålet i at investere i nogle dyrere styles, fx. noget i ægte skind eller silke. 

Som I nok kan se, er denne vildt fede kjole fra MAT. Fashion nem at bruge både til hverdag og fest. Jeg valgte at dresse den ned, ved at tilsætte et par flade, hvide sneakers til, derved bliver den straks mere casual og du er klar til en cafétur med veninden <3 Styler du den derimod med et par stiletter, får du et helt andet og mere elegant og feminint udtryk. Kjolen er lidt kortere fortil, men jeg har brugt en stram sort nederdel under for at "forlænge" den, du kan også sætte et par leggins eller slidte jeans under - alt efter humør og anledning. Jeg er VILD med den kjole - den har så mange flotte detaljer. 

Kjolen og de andre styles jeg viser her, kan alle købes Hos Maggie i deres webshop - lige her - kan du ikke finde dem, så giv dem et ring på tlf: 86620298

DSC_0737 DSC_0700 DSC_0676

Jeg har også fået fingre i et par lækre bluser - jeg ELSKER bling-bling og det var derfor "kærlighed ved første blik" da jeg så pailletblusen - den fåes også med sølv i stedet for kobber. Den er elegant til fest med enten en nederdel eller et par klassiske sorte bukser og en flot sko. 

DSC_0554 DSC_0533

Denne bluse er jeg også helt vild med - den er så detaljeret og den smarte "net" detalje på ærmerne ser man ikke så tit. Jeg har stylet den med både en nederdel samt et par sorte jeans, igen kan du bruge den til både hverdag og fest, det gælder bare om at man "tænker ud af boksen" og ikke er så fastlåst i sin måde at bruge sit tøj på.

DSC_0614 DSC_0611 DSC_0520

1.000 tak til min søde veninde Gitte for at agere fotograf - Gitte er i fuld gang med udvikle sig og sit potentiale til fotograf, du kan følge hendes fotoside på FACEBOOK <3

 

Comments

comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *