Julegaven til kvinden der har alt…..

Kender du følelsen af at stå og kigge i dit bugnende tøjskab og tænke: "Jeg har jo INTET at tage på!?!?!?" Så er du ikke alene. 

De fleste kvinder har et ret godt "shoppe-gen" og det er sikkert ikke kun mig, som hvert år til jul synes det er svært at finde på nogle gode ønsker til årets ønskeseddel - har jeg ret? Vi køber ofte løbende det vi mangler (og synes vi mangler) og så står vi i samme dilemma når ønskesedlen til julen skal laves...

Men i år har jeg et rigtigt godt bud på det PERFEKTE ønske til dig, der kan nikke ja til ovenstående!

Du skal ønske dig et GARDEROBETJEK - af MIG!

Young attractive woman searching for clothing in a closet

Som certificeret Stylecoach, hjælper jeg dig med at rydde ud i din garderobe og herefter finder jeg din stilkerne. Vi finder ud af, hvad det lige præcis er du mangler i din garderobe, for at få fuld udbytte af det tøj du allerede har. Når jeg er færdig hos dig efter 3 timer, har du minimum 5 "nye" sæt tøj, som jeg sammensætter af det tøj du allerede har i skabet. Du har styr på hvilke snit der passer til din kropsform og hvilke du skal undgå. Du får også værktøjer til, hvordan du skal shoppe fremover. Det er SLUT med fejlkøb og du bliver meget mere mål - og stilbevist og ikke mindst sikker på din personlige stil.

Du får værktøjer til, hvordan du fortsat kan arbejde med din personlige stil. At arbejde med sin personlige stil, er ikke ovre på én dag, det er en livslang proces, og du vil opleve hvordan du hele tiden vil udvikle dig. Din personlighed vil komme til at skinne igennem og du får følelsen af at blive en ny kvinde med det, du allerede har i skabet. Jeg viser dig også, hvilke få metoder der skal til, for at give din stil og dit udtryk "kant" - du vil elske det!

Jeg har lavet et helt særligt JULE-TILBUD, men det er først til mølle, da der er kun 20 garderobetjek til JULE-PRIS!

Normalpris 2.395,-  (inkl. kørsel i en radius af 50km, herefter aftales en pris)

JULE-PRIS 1.895,- (inkl. kørsel i en radius af 50km, herefter aftales en pris)

Synes din kære mand nu, at det er alt for dyr en gave, så fortæl ham, at det "omregnet" svarer til 2-4 fejlkøb (som jeg muligvis finder i dit skab, stadig med prismærke på!) Han skal se det som en investering - en god én af slagsen 😉 Det er også en lækker gave fra "mig til mig - bare fordi"...

Bor du nu på fx. Sjælland, så hold dig ikke tilbage pga. afstanden, jeg er jævnligt på Fyn og Sjælland, så finder vi en god pris på kørsel og måske der er flere end dig 🙂 

For mere info, send en mail til: curvylicious@outlook.dk eller ring på tlf. 22640618

Comments

comments