Zizzi Black Label – Eksklusiv Party Kollektion

Zizzi Black Label – Eksklusiv Party Kollektion er nu til salg online og i butikkerne! – Det er nu du virkelig har chancen for at få fingre i den helt rigtige kjole til de kommende fester!

Facebook_BLACKLABEL_generel5Zizzi Black Label er efter min mening en af Zizzi’z hidtil bedste kollektioner, netop fordi designet, kvaliteten og materialevalget gør, at det bliver til dine favoritter i skabet. De har formået at designe nogle meget enkle og klassiske styles som ganske enkelt er et “MUST HAVE” i enhver kvindes garderobe.

Der er styles til enhver lejlighed og i min optik kan det hele mixes på kryds og tværs med hvad du ellers har i skabet – og det er netop det der er så fedt med nogle lækre basic dele i dit skab – når bare de er enkle og klassiske kan de bruges igen og igen og du vil altid kunne matche et “vinder-outfit” når basis garderoben er i orden!

Og med BlACK LABEL synes jeg virkelig at Zizzi har ramt plet – det er ikke i den billige prisklasse men når man tænker på at det er en investering til sin garderobe synes jeg ikke det skriger til himlen. Vi investerer jo gerne i gode, klassiske sko, uden vi piber over prisen, fordi vi ved hvor meget det betyder. For mig gælder det samme for min basisgarderobe.

Du kan se kollektionen og købe den her, men du skal ikke vente for længe for der bliver ikke lavet ret mange af hver style!!
Zizzi Black Label

Her er oversigten over hvilke fysiske butikker der har Black Label kollektionen:

Forhandler af Black Label

Facebook Comments

Comments

comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *