Reborn by Nature

3-dages cleansing detox juicekur - hvorfor nu det?

Onsdag i sidste uge skulle jeg for første gang i mit liv prøve en udrensningskur i form af juice. Juicen er lavet udelukkende af økologiske grøntsager og frugter, som er presset på en slowjuicer. På den måde bevarer man mineraler og vitaminer, da ingredienserne bliver kværnet langsomt og derved iltes juicen så lidt som muligt. Det giver en optimal kvalitet af juicen, da næringsstoffer, enzymer og antioxidanter bevares intakte.

Hver dag skulle jeg drikke 5 juice og en økologisk kokosvand samt drikke 2 ingefærshots. Udover det skulle jeg selvfølgelig drikke masser af vand, mindst 2 liter om dagen.

  • 2 orange juice (gulerod, æble, ingefær, chili & citron)
  • 2 røde juice ( Rødbede, æble & Citron)
  • 1 grøn juice (agurk, selleri, spinat, gulerod & citron)
  • 2 ingefærshots 
  • 1 økologisk kokosvand

Jeg må ærligt indrømme, at rødbedejuicen ikke smagte mig, men jeg har aldrig brudt mig om rødbede, så det var en udfordring. Derimod smager den orange med gulerod og chili rigtig godt. 

Dag 1:

Lå meget optimistisk ud og følte at det ville blive let og 3 dage, hvem kunne ikke klare det, tænkte jeg. Da jeg nåede hen over middag begyndte sulten at knurre og det blev kun værre. Om aftenen var jeg klar på at give op, jeg var træt og havde hovedpine og et STORT hul i maven. Jeg gik derfor tidligt i seng. 

Dag 2:

Jeg var overraskende LIDT sulten da jeg vågnede, men havde en ualmindelig dejlig følelse i kroppen. Jeg følte mig ovenpå, og fuldt opsat på at gennemføre de sidste to dage. Vægten sagde allerede minus 1,4 kg, så var jo også spændt på hvad 3 dage så kunne udrette. Sulten kom igen snigende, for alvor, over middag. Det gjorde det ikke bedre, at jeg begyndte at føle mig sløj, hele familien var ramt, så frygtede det også havde ramt mig.. Og det havde det! 

Dag 3:

Natten til dag 3 blev jeg rigtig syg om natten og kastede op.. Så dag 3 kunne jeg ikke holde kuren 100% - jeg blev nødt til at spise lidt ristet brød i løbet af dagen, men drak mit juice i løbet af dagen. Sygdom og detox cleansing kur er en dårlig kombi vil jeg bare hilse og sige..!!

Lørdag morgen var det tid at hoppe på vægten - minus 4 kg.!! Sikke en skøn følelse, oppustethed var forsvundet som dug for solen og jeg havde det bare rigtig godt! Følte mig glad og super godt tilpas! 

Ingen tvivl om, at man i løbet af de tre dage, giver kr9ppen et "break", bliver renset og får fornyet energi. Du kan læse mere om - og købe juicekuren hos Reborn by Nature og du kan ligeledes følge dem på Facebook - her laver de tit konkurrencer og informerer om deres produkter. 

12795154_595662417253515_8418369665997194332_o

 

 

 

 

 

 

 

10295438_600111710141919_6636326284094981408_o

 

 

 

 

 

 

 

IMG_8080

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_8078

Comments

comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *