Plaisir Valentine – det smukkeste BH-sæt

Så er det tid at finde kjolen eller overdelen med udringet ryg...

Ladies - endelig er det her, Plaisir sættet, Valentine, som jeg har ventet på siden jeg så helt tilbage til først på året. 

Har du en bluse, skjorte, kjole eller andet, som er udringet på ryggen, så har du nu mulighed for at gøre ryggen endnu smukkere med denne BH - kaldet "Valentine". Hertil er der lavet en meget smuk og velsiddende hipster-string, i en meget smuk blonde, jeg er SÅ forelsket i dette sæt.   

Jeg synes virkelig, at Plaisir laver det lækreste og flotteste lingeri til os med gode, fyldige former. Deres BH'er sidder rigtig godt, de er rummelige i omkredsen og de støtter godt. Jeg er selv en H-skål, og bruger deres lingeri dagligt. Deres trusser sidder helt fænomenalt (og jeg underdriver IKKE!) - de laver de bedste hipster-strings helt op til størrelse 54. Det gælder deres trusser generelt, de har en fantastisk pasform og er gode rummelige i størrelsen. 

Selvom BH'en "kun" går op i en G-skål kan den sagtens bruges af en H-skål, så gå op i omkredsen. Jeg har min i str. 95G og den sidder så flot, er super glad for den!

De sort/hvide billeder er mig, jeg har BH'en i str. 95G og hipster-string i str. 52 og det sidder SÅ godt! Jeg kender mange plus-piger som ikke ejer et par "string" trusser, men vil virkelig anbefale at prøve disse, de er SÅ lækre at have på (og det gør vel ikke noget at din po-po bliver vildt fræk at kigge på)

Du har mulighed for at købe sættet med 10% i rabat hos Curvii ved at bruge rabatkoden: Valentine10

MEN KUN I 3 DAGE - DE HAR ALLEREDE SOLGT MANGE SÆT, SÅ HVIS DU VIL SIKRE DIG ET SÆT SKAL DU IKKE VENTE FOR LÆNGE!

LINK TIL BH: Valentine BH 

LINK TIL HIPSTER-STRING: Valentine hipster-string

Følg også Plaisir på Facebook 

 

14559978_1909086569318873_6192791721711379378_o
BH kun 379,-
valentine-ryg
Trusse kun 169,-

dsc_3182

dsc_3158 dsc_3137

Comments

comments