N+ by Nör Denmark

Indtil for ganske nyligt kendte jeg ikke mærket “Nör Denmark” – det var lidt en tilfældighed, at det kom mig for øre, at de havde lavet deres første kollektion til kurvede kvinder.

Jeg gik straks på nettet og fandt frem til deres kollektion og var bare solgt ved første øjekast! Det er både råt og feminint, det har virkelig “kant” og så synes jeg de har formået at skabe en stil, der bare holder, i mange år! De har både lavet bukser, tunikaer, kjoler, cardigans og en lækker skindfrakke, og det hele komplimenterer virkelig kurverne!

Jeg var idag til møde hos Nör Denmark i Århus og jeg kan slet ikke få mine arme ned – jeg hviner af fryd!! Hvis ikke I allerede har set deres kollektion så skynd jer for det går hurtigt, det sælger virkelig godt og jeg forstår godt hvorfor.. wuhuuu jeg er VILD med det, sjældent har jeg haft SÅ lækker en jersey på og deres skind er det blødeste og lækreste lammeskind.. Jeg kunne blive ved!

Jeg glæder mig til at vise jer billeder af alt det fede tøj jeg fik med hjem, jeg skal til at style på kryds og tværs…

Har du allerede shoppet noget fra deres nye kollektion? Så send gerne et billede til denne mail: kontakt@curvylicious.dk og jeg vil poste dit billede på min side 🙂

Du kan se hele kollektioner her: http://www.noer-denmark.dk/the-n-collection

Følg dem på Facebook: Nör Denmark

Se hele kollektionen her: N+ hele kollektionen

Forhandlere: Forhandlere (fysiske butikker)

Forhandlere: web-forhandlere af N+

N+-®rPlus_0024 1 N+-®rPlus_0027 3 N+-®rPlus_0033 2 N+-®rPlus_0041 N+-®rPlus_0065 N+-®rPlus_0076

Facebook Comments

Comments

comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *