Gozzip og Studio – lækkert og chic tøj til den kurvede kvinde

Feminint og romantisk

Jeg var først på måneden inviteret til et event hos PR-Connect i København, for at lave reklame for nogle meget spændende, danske plussize brands.

Ét af dem er danske Gozzip - virkelig lækkert tøj, med super god pasform og lavet i lækre materialer. 

Gozzip blev grundlagt i 2005 og har stor succes både nationalt og internationalt. Gozzip er et nutidigt brand, der er drevet af lysten og eventyret om at skabe nye plus-size kollektioner, som passer perfekt til kvinder, som foretrækker en afslappet og personlig stil med kant.

Gozzip’s feminine og romantiske kollektioner er altid holdt i dæmpede farver for at skabe et lækkert look, der giver frihed til individualitet. De nøje udtænkte detaljer som broderier, skæringer og spændende sammensætninger af metervarer, giver den helt særlige Gozzip-stil.

2016-01-07-GOZZIP20541-e1453290553807 2016-01-07-GOZZIP20555-e1453291216434 2016-01-07-GOZZIP20566-e1453291298854 2016-01-07-GOZZIP20573-e1453291423442

Foråret og sommeren kan bare komme an...

Jeg faldt pladask for denne blomstrede nederdel, den indeholder de lækreste farver og næsten kun fantasien sætter grænser for, hvordan du vil style den. 

Som I kan se, har jeg valgt en hvid blondetop med lidt pailetter (den er fra en tidligere kollektion hos Carmakoma), en grå cardigan med blonderyg (kan desværre ikke ses på billedet) fra Adia og et par coboltblå stiletter - perfekt outfit til en sommeraften hos naboen. Cardiganen gør, for mig, at sættet bliver dresset "ned" - tog jeg den nu af ville der være et andet udtryk i sættet, så blev det mere festligt.. Jeg kunne også sætte en smart, kort cowboyjakke til og et par sandaler, så var det et tredje look. Denne nederdel bliver én af mine sommerfavoritter kan jeg mærke.. Fotograf på dette billede er Anja Ekstrøm - MUA er Nana Palm.

Jeg har denne nederdel på i str. M men ellers er jeg en str. L i Gozzip. Du kan også følge Gozzip på Facebook.

Denne grønne kjole er bare SÅ flot, selvom den er oversize falder den smukt og jeg er vild med den klare, grønne farve, kjolen er enkel og stilfuld og skiller sig ud fra mængden, helt klart en "eyecatcher"!

Jeg har stylet den med et par grønne stilletter, og synes kjolen bærer sig selv, kunne dog godt finde på at bære en lang kæde dertil og så en rap clutch, evt. i snakemønster 🙂

 

 

Studio Clothing

"Studio er mode til den kurvede kvinde, som er inspireret af tendenser fra hele verden. Studio lancerer 6 kollektioner årligt, så der er rig mulighed for at finde de helt rette styles, som passer perfekt til enten arbejde, fritid eller en aften i byen med veninderne. Studio forbinder de mere rå detaljer med en femininitet, som giver et romantisk look med kant" skriver Studio på deres hjemmeside. Jeg er enig i, at deres kollektioner er romantiske og feminine, du finder tit et blomstret mønster og designet er sjældent kropsnært. 

Studio laver mange lækre styles og til en meget fair pris - uden at jeg synes man mærker det på kvalitet og pasform, det kan vi lide. 

Jeg har forelsket mig i denne blomstrede kjole, synes virkelig den er så fin til en sommerdag eller aften, jeg har stylet den med en lang, blå jakke fra Gozzip og et par blå stiletter 🙂 

Som I kan se er den noget længere bagpå - det synes jeg er flot og meget elegant, helt sikkert en kjole der kommer til at hænge på mig hen over sommeren. 

Jeg er også hoppet i en smart, hvid skjorte, med sort mønster på ærme og skulder, jeg har stylet den med et par rå leggins med "læder" detaljer på benene samt et par stilletter med nitter op langs hælen - med sådan en skjorte er det kun fantasien der sætter grænser for hvordan du vil style den.

Sidst men ikke mindst er jeg hoppet i et par super lækre jeans med de videste ben ever! Men hold nu op, har brugt dem igen og igen, udover at jeg synes de er vildt fede, er de bløde som smør, man mærker jo nærmest ikke at man har bukser på! Fotograf på disse billeder er Anja Ekstrøm - MUA er Nana Palm

Du finder også Studio på Facebook

Nærmeste forhandler til både Gozzip og Studio oplyses på tlf.: 70 70 22 84

Hvis du ikke allerede følger mig på Facebook kan du finde min side HER - tak for dig <3

Fotograf Anja Ekstr+©m-6 IMG_3040 IMG_3072 IMG_3037

 

IMG_3210 IMG_3240 Fotograf Anja Ekstr+©m-3 Fotograf Anja Ekstr+©m

Comments

comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *