Gozzip – følelsen af feminin

Sponsoret indlæg

Gozzip har efterhånden mange år på bagen indenfor plussize moden, og jeg synes de er meget tro mod deres brand. Tøjet er i gode kvaliteter og er super behageligt at have på, der er masser af bløde og lækre materialer, og du er sikker på at finde masser af forskellige blomstrede styles. Synes de er rigtig gode til det med farver - og der er mange der tit efterspørger tøj med farver. 

Jeg får følelsen af både afslappet, feminin og lidt boheme, når jeg går i tøj fra Gozzip - der er mange detaljer og det er rigtig fedt at mixe på kryds og tværs. 

Fra dette års efterårskollektion er jeg særligt vild med den lange sorte jakke med guldknapper, synes den er vildt fed og sådan lidt "statement" agtig.. Og så er den bare i den lækreste, tykke stretch kvalitet, virkelig skøn jakke! Jeg elsker også min blomstrede velourcardigan i et inferno af farverige blomster, den er så fed til både jeans og kjoler og jeg har brugt den rigtig meget. Noget andet Gozzip også er vildt gode til, er at lave rummelige og lækre bløde kjoler, som sagtens kan styles op og ned, alt efter hvad du skal. 

Her kan du se kataloget for deres efterårs/vinterkollektion

Følg Gozzip på Facebook lige HER 

For forhandler, ring på tlf.: 70702384

Indlægget er lavet i samarbejde med PR-Connect og Gozzip

2017-01-05-SANDGAARD51439 2017-01-05-SANDGAARD51656 2017-01-05-SANDGAARD51714 2017-01-05-SANDGAARD51734

Min yndlingsjakke fra Gozzip
Min yndlingsjakke fra Gozzip

DSC_0070

Elsker min velour cardigan
Elsker min velour cardigan
Denne kjole er blød og behagelig
Denne kjole er blød og behagelig
Fed cardigan i strik med "læder" detaljer
Fed cardigan i strik med "læder" detaljer

Comments

comments